Νέα Γενική Συνέλευση για την νέα ΚΑΕ ΑΕΚ

Από μηδενική βάση τα πάντα στη «Βασίλισσα», αρχική συμφωνία με το ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket-μπασκετΣτην ΑΕΚ ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη όλα αυτά που απαιτούνται για τη νέα ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει όλα «ανοιχτά». Μάλιστα, μετά από δημοσίευμα από το «ΦΩΣ» αναφέρεται ότι θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση για τη νέα ΚΑΕ.

Μεταξύ άλλων αναφέρει το δημοσίευμα:

«Θα προκηρυχθεί νέα Γενική Συνέλευση, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η σύσταση της ΚΑΕ θα προχωρήσει χωρίς εμπόδια και παράλληλα μόλις γίνει δημόσια πρόσκληση για τους ενδιαφερόμενους που θα κληθούν να αναλάβουν την ομάδα, η ανταπόκριση τους θα είναι άμεση. Η προκήρυξη θα γίνει μετά την νέα Γ.Σ., καθώς μέσα στις επόμενες δυο-τρεις εβδομάδες θα έχει οριστικοποιηθεί και το νέο σχήμα των ανθρώπων που θα αναλάβουν τις μετοχές της ΚΑΕ. Εκτός του Γιώργου Φειδάκη και του ομογενούς επιχειρηματία, υπάρχει και έτερος ενδιαφερόμενος που έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Τέλος, ο Αλέξης Αλεξίου φέρεται να μην αναλαμβάνει θέση μετόχου στην νέα ΚΑΕ ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X