Ζόριτς: "Απαιτείται η άμεση επιστροφή της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία"

Ζόριτς: "Απαιτείται η άμεση επιστροφή της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ZORICΑπόλυτα συνειδητοποιημένος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του εμφανίστηκε ο Ντάρκο Ζόρις μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο νεαρός μέσος μίλησε για όλα όσα έχει ζήσει στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, τον Τραϊανο Δέλλα, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο μεγάλος στόχος της Ένωσης είναι η επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια, αλλά να κάνει ότι καλύτερο μπορεί στο κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα “mnsport“:

Για τους στόχους της ΑΕΚ : «Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές. Απαιτείται η άμεση επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Επιπλέον, το σχέδιο είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο Κύπελλο. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και θα υπάρξει κι άλλη ενίσχυση, οπότε απαιτούνται μόνο καλά αποτελέσματα. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και πιστεύω ότι αυτό θα είναι αρκετό για να πάρω πολλά λεπτά συμμετοχής με την ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα, δεν είναι εύκολο, αλλά αν έχω υγεία και λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά».

Για την προετοιμασία με την ΑΕΚ:  «Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν από δύο μέρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το ξεκίνημα και νομίζω ότι όσο ο περνά ο χρόνος όλα θα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα. Η περίοδος που προπονούμαστε είναι λίγο δύσκολη, όμως για δώδεκα μέρες θα πάμε σε ένα πιο κατάλληλο μέρος για να προπονηθούμε».

Για τον Τραϊανό Δέλλα:  «Ο κόουτς Δέλλας ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, όλοι το ξέρουμε αυτό, και πιστεύω ότι είναι ένας καλός προπονητής. Μίλησα μαζί του, μου είπε ότι στα πλάνα του με σκέφτεται σε αρκετές θέσεις, όμως για την ώρα πιστεύει ότι το καλύτερο είναι να παίζω στη θέση μου, ως επιτελικός μέσος».

Για Μπάγεβιτς – Μιλοβάνοβιτς : «Ο κ. Μπάγεβιτς, μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με έχουν βοηθήσει πολύ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ, μου είπαν ότι θα είναι εδώ ό,τι και αν χρειαστώ. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα»

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X