Στην ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος

Στην ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papado_aekΠιθανότατα το καλύτερο καλοκαίρι της ζωή του βιώνει φέτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, καθώς χθες πήρε μεταγραφή για την ομάδα της ΑΕΚ. Ο 16χρονος Αιγιώτης τερματοφύλακας την τελευταία τριετία παρουσίασε σταθερή ανοδική πορεία και οι κόποι του ανταμείφθηκαν γρήγορα με την σπουδαία συμφωνία που έκλεισε.

Πήρε το …βάπτισμα του πυρός πέρυσι με την φανέλα της Θύελλας Αιγίου στην Σούπερ Β’, ενώ φέτος αποτέλεσε τον βασικό “άσσο”, αλλά και τον MVP του Αρη Κουνινάς (θυγατρική ομάδα της Θύελλας), έχοντας 24 συμμετοχές στην Β’ Κατηγορία και 1 στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η Θύελλα Αιγίου έγραψε για την μεταγραφή του Γιάννη Παπαδόπουλου “O Γιάννης Παπαδόπουλος αποτελεί και επίσημα από χθες κομμάτι της οικογένειας της Α.Ε.Κ. Η Αθηναϊκή ομάδα συμφώνησε σε όλα με τη Θύελλα Αιγίου, δίνοντας έτσι στον 16χρονο Αιγιώτη τερματοφύλακα την ευκαιρία που τόσο πολύ επιθυμούσε.

Ο Γιάννης φέτος αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αρη Κουνινάς στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας πραγματοποιώντας 25 συμμετοχές. Μέσα στη χρονιά η απόδοση και το ταλέντο του δεν έμεινε απαρατήρητο συγκεντρώνοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια σχεδόν όλων των αντίπαλων ομάδων.

Από εδώ και πέρα η τύχη βρίσκεται στα χέρια του -κυριολεκτικά- και μόνο από αυτόν θα εξαρτηθεί το μέλλον του. Καλή επιτυχία του ευχόμαστε λοιπόν με υγεία πάνω από όλα!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X