«Να στηρίξουμε το τμήμα στίβου το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stivos_aekΑύριο και μεθαύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου και η ΑΕΚ θα συμμετάσχει με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες.

Ο Κυριάκος Χήνας, γνωστός Ενωσίτης πάντα κοντά σε όλα τα τμήματα σε όλη την Ελλάδα, καλεί τον κόσμο να στηρίξει το τμήμα και την προσπάθεια που γίνεται εν μέσω δυσκολιών και της οικονομικής δυσχέρειας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Αναλυτικά έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Ούτε την πρόθεση ούτε το δικαίωμα έχω να υποδείξω κάτι σε Ενωσίτες, όμως έχω τη γνώμη ότι όποιος μπορεί το Σάββατο,6-10.30μμ και την Κυριακή 5-8.30μμ,ας έρθει στο ΟΑΚΑ να ενισχύσουμε τη συναρπαστική προσπάθεια των αθλητριών και αθλητών Στίβου της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αξίζουν πολλή αγάπη και αναγνώριση. Παράλληλες ευχαριστίες για την αρωγή τους :στον μύθο των στηπλ Γιώργο Παπαβασιλείου, στον Δημήτρη Παπασταύρου, στον Δημήτρη Σταματιάδη, στον Βασίλη Τόγελο και σε όποιον πιστώνεται με την αφοσίωσή του τις εντυπωσιακές επιτυχίες του τμήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X