Τρίβουν τα μάτια τους στην ΑΕΚ με τις δυο γκολαρες του Αραβίδη στην προπόνηση

Δείτε ΦΩΤΟ από την "πρώτη" της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÑÙÔÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÇÓ ÁÅÊΣτην ΑΕΚ ψάχνουν για επιθετικό, αλλά την ίδια στιγμή ο Χρήστος Αραβίδης κάνει …πράματα και θάματα στις πρώτες προπονήσεις, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Ένωσης.

Με …φόρα από την προηγούμενη σεζόν έχει έρθει στα Σπάτα ο Έλληνας στράϊκερ. Την ώρα που γίνεται μεγάλη κουβέντα για το κατά πόσο είναι απαραίτητη η ενίσχυση του ρόστερ με έναν επιπλέον παίκτη στη γραμμή κρούσης, ο Αραβίδης δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, με τα μέλη του τεχνικού τιμ να σχολιάζουν θετικά την παρουσία του. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της χθεσινής απογευματινής προπόνησης, όταν στο οικογενειακό δίτερμα ο 27χρονος επιθετικός πέτυχε δύο υπέροχα και δύσκολα σε εκτέλεση γκολ, μετά από ισάριθμες ασίστ του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ο Αραβίδης αποδεικνύει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να κάνει δυναμική …είσοδο στη νέα του ομάδα και να αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει και να διεκδικήσει θέση στην αρχική ενδεκάδα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X