Συνεργασία της ΑΕΚ με τον ΑΣ Ρόδου στις ακαδημίες

Τα αποτελέσματα των Ακαδημιών της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

akadhmies futsalΜε συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την συνεργασία της με τον ΑΣ Ρόδου σε επίπεδο ακαδημιών.

Η ανάπτυξη των ακαδημιών της Ένωσης δε σταματάει, αλλά αντίθετα συνεχώς αυξάνεται. Ο δικέφαλος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με άλλες ακαδημίες, όπως στην Κάρυστο (ενημερωθήκατε πριν λίγες μέρες) και τώρα στη Ρόδο.

Αναλυτικά ο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ  Academy Network Μιχάλης Μητροτάσιος ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες της συνεργασία των δύο ακαδημιών. Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στην αμφιθεατρική αίθουσα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων του Ροδίων Παιδεία. Το παρών έδωσαν οι “παλαίμαχοι” της Ένωσης Μιχάλης Κασάπης, Βασίλης Μπορμπόκης και ο πρόεδρος του ΑΣ Ρόδος Νίκος Διακίδης, μέλη της διοίκησης, ο νέος προπονητής Δημήτρης Σκούνας, οι υπεύθυνοι προπονητές της Ακαδημίας του συλλόγου, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναικού Σάκης Ναμπλάντης, ποδοσφαιριστές αλλά και αρκετοί γονείς. Ο κ. Μητροτάσιος ενημέρωσε σχετικά με τη φιλοσοφία που υπάρχει πλέον στην ΑΕΚ για την δημιουργία ενός δικτύου στην Ελλάδα το οποίο θα παράγει ικανότατους ποδοσφαιριστές και τόνισε πως τα οφέλη από αυτή την  συνεργασία δεν θα αργήσουν να φανούν και θα είναι πολύ σημαντικά.

Χαρακτηριστικά είπε: “Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι φίλαθλοι. Στην Ελλάδα εύκολα κρίνουμε και δεν πιστεύουμε σε κάτι καινούργιο. Η Ρόδος είναι ένα ιστορικό σωματείο και με την διαδικασία αυτή θα υπάρχει μια αμφίρροπη βοήθεια για το καλό και των συλλόγων αλλά και των παιδιών. Η ΑΕΚ έχει μπει σε μια νέα εποχή αναδιοργάνωσης. Εμείς λέμε λίγα πράγματα αλλά πετυχαίνουμε περισσότερα. Σε μια συνέντευξη τύπου που κάναμε πέρσι είπαμε πέντε πράγματα τα οποία στην διάρκεια της χρονιάς υλοποιήθηκαν όλα. Η κεντρική φιλοσοφία της ΑΕΚ προέρχεται από τα τρία γράμματα της. Άμιλλά, Εκπαίδευση, Πολιτισμός. Σε αυτές τις τρεις λέξεις στηριζόμαστε σε όλο το οικοδόμημα που οραματιζόμαστε να δημιουργήσουμε. Άμιλλα γιατί θέλουμε να έχουμε ευγενή ανταγωνισμό μεταξύ των ατόμων που θα είναι στο σύστημα, εκπαίδευση γιατί είναι το κεντρικό σημείο της όλης διαδικασίας και κουλτούρα επειδή θέλουμε να δώσουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών και όχι μόνο. Ακόμα και των φιλάθλων και των γονέων. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γιατί σαν Ακαδημία ήδη έχουμε δώσει αυτή την κατεύθυνση. Αν δείτε τα παιδιά που την πρώτη χρονιά συμμετείχαν στην Ακαδημία της ΑΕΚ, πραγματικά θα εκπλαγείτε με την εν γένει συμπεριφορά τους”.

Από την δική του πλευρά, ο υπεύθυνος Ακαδημιών της Ρόδου Γιώργος Μποσγανάς τόνισε πως “πρόθεση δική μου αλλά και όλων των προπονητών που απαρτίζουν το team είναι να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά να μπουν σε ένα πρόγραμμα και μια φιλοσοφία, όπως παρουσίασε και ο κ. Μητροτάσιος. Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά ποιοτική εκπαίδευση και μια μεθοδολογία που θα είναι κοινή σε όλα τα τμήματα. Το παιδί δηλαδή να μπορεί να εξελίσσεται σωστά και ολοκληρωμένα για να φθάσει στην α’ ομάδα που είναι ο στόχος και αν μπορεί και παραπάνω”.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Ρόδου, Νίκος Διακίδης, μίλησε για την έκταση που παραχώρησε η Περιφέρεια στην ομάδα του για προπονητικό κέντρο. Ο ίδιος τόνισε : “Η Ρόδος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Δωδεκάνησο και στερείται γηπεδικών εγκαταστάσεων. Εμείς κάναμε μια κίνηση με την Περιφέρεια η οποία μας παραχώρησε μια έκταση την οποία με δικά μας έξοδα προσπαθούμε να την μετατρέψουμε σε γήπεδο” .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X