«Ένας είναι ο στόχος της ΑΕΚ»

Αγιασμός με ευχές… Σούπερ Λίγκα παρουσία Μελισσανίδη στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÃÉÁÓÌÏÓ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÇÓ ÁÅÊΓια την ΑΕΚ έχει απομείνει ακόμη ένα βήμα. Να περάσει και από την Β’ εθνική, πριν επιστρέψει μια και καλή (και για πάντα) στην Σούπερ Λίγκα. Εκεί που ανήκει. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει το στίγμα της φιλοσοφίας του από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ανέλαβε την ομάδα. Το 2015 η ΑΕΚ στην Α’ εθνική, τελεία και παύλα. Οπότε και σήμερα δεν είχε να πει πολλά στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αφού άπαντες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Έτσι, μπήκε στα αποδυτήρια στα Σπάτα για τις καθιερωμένες ευχές και μεταξύ άλλων είπε στους «κιτρινόμαυρους» για τη νέα χρονιά που ξεκινά «Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία και επιτυχίες. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι ένας. Τον ξέρετε όλοι όσοι είστε εδώ μέσα. Γνωρίζετε σε ποια ομάδα βρίσκεστε. Καλή χρονιά να έχουμε».

Ο Μελισσανίδης παρακολούθησε όλη την προπόνηση της ΑΕΚ από το καφέ του ορόφου στο προπονητικό κέντρο. Μαζί του οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Βαγγέλης Ασλανίδης και Λάκης Νικολάου. Συζήτησαν για όλα τα θέματα της Ένωσης, καθώς και για τα «ανοιχτά» μεταγραφικά ζητήματα του δικεφάλου. Μετά το πέρας της προπόνησης, ο «Τίγρης» αναχώρησε αμέσως από τα Σπάτα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X