Σταματιάδης: "Η συνεισφορά του κόσμου διατηρεί ζωντανό το χάντμπολ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stamatiadisΘετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, αφού κάθε μέρα υπάρχει και ένα ευχάριστο νέο. Σήμερα ήταν η σειρά του Διονύση Γεωργιάδη να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, ενώ θυμίζουμε ότι χθες ο προπονητής Γιάννης Αρβανίτης και ο Παναγιώτης Νικολαίδης αποφάσισαν να συνεχίσουν να φορούν τα κιτρινόμαυρα. Για όλες αυτές τις αποφάσεις φαίνεται πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η Original 21. Σε τέτοιο βαθμό που ο έφορος του τμήματος, Κώστας Σταματιάδης εξέδωσε ευχαριστήρια δήλωση προς τον κόσμο της ΑΕΚ που βοηθάει οικονομικά το τμήμα.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε τον απλό κόσμο της ΑΕΚ και ιδιαίτερα την Original για την ηθική και οικονομική βοήθεια που προσφέρει στο τμήμα χάντμπολ, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του σε αυτό. Χάρη στην δική τους συνεισφορά έχουν παραμείνει μέχρι στιγμής στην ομάδα οι παλιοί παίκτες, ο Γιάννης Αρβανίτης αλλά και οι Παναγιώτης Νικολαΐδης και Διονύσης Γεωργιάδης. Ευχαριστούμε τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν, ευελπιστούμε να συνεχίσουν να είναι πάντα δίπλα μας».

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X