Ψάχνουν ακραία και διαγώνια

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotisΣε σχέση με το προηγούμενο δεκαήμερο, το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ φαίνεται σιγά σιγά να διαμορφώνεται, αν και υπάρχουν αρκετές ακόμα προσθήκες που πρέπει να γίνουν. Είναι σαφές ότι το έργο των ανθρώπων που «τρέχουν» το πρότζεκτ είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο παλεύουν με θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Ήδη έχουν γίνει δύο μεταγραφές (Παρασκάκη – Κακουράτου), ενώ και η Δήμητρα Γιακουμή ανανέωσε το συμβόλαιο της με την ΑΕΚ. Από κει και πέρα μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για τις Τοτσίσου και Λαδένη, ενώ βάσει του πλάνου που έχει εκπονηθεί επόμενο βήμα για τον Χρήστο Δούκα είναι να κλείσει αθλήτριες που αγωνίζονται σε συγκεκριμένες θέσεις.

Συγκεκριμένα ο τιμ μάνατζερ της ομάδας έχει βγει στην αγορά αναζητώντας μια ακραία και μια διαγώνια. Πρόκειται για σημαντικά κομμάτια στο κιτρινόμαυρο παζλ, τα οποία πρέπει να έχουν βρεθεί το συντομότερο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X