Η συνάντηση με Πρίφτη, το τετ α τετ με Ζιάγκο και οι άλλοι υποψήφιοι της ΑΕΚ

Η συνάντηση με Πρίφτη, το τετ α τετ με Ζιάγκο και οι άλλοι υποψήφιοι της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

priftis Πρίφτης ΑΕΚ μπάσκετΗ νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά της ΑΕΚ, έχει αποφασίσει να ξεκινήσει από το… μηδέν τα πάντα στην ομάδα. Για τον λόγο αυτό η βέβαιη παραμονή του (πανάξιου) Βαγγέλη Ζιάγκου, δεν είναι πια τόσο βέβαιη. Το γιατί εστιάζεται στο ότι οι χρηματοδότες της «Βασίλισσας» αναζητούν μια πιο έμπειρη λύση στο πλάι του Έλληνα προπονητή που πήρε την ΑΕΚ από την Β’ εθνική και με θαυμαστή σταθερότητα και αγωνιστική ισορροπία την ανέβασε στη Α1. Ωστόσο, όλα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή…

Το enwsi.gr σήμερα σας αποκαλύπτει τους προπονητές που έχει μιλήσει μέχρι στιγμής και τα δεδομένα. Έγινε επαφή με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος έμοιαζε η πρώτη επιλογή. Πετυχημένος με τον ΠΑΟΚ πρόσφατα, ικανός και έμπειρος. Ωστόσο, δεν υπήρξε συμφωνία. Ακολούθως έγινε συνάντηση με τον Δημήτρη Πρίφτη, μέχρι τον Ιούνιο στο τιμ του Αλβέρτη στον ΠΑΟ και με θητεία στην ΑΕΚ. Μιλάει με τον Άρη, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε και είναι ακόμη… υποψήφιος.

Έγινε και τηλεφωνική επαφή με τον Σφαιρόπουλο, έναν από τους πιο ανερχόμενους προπονητές στην Ελλάδα. Δεν προχώρησε όμως κάτι αφού δεν φάνηκε να υπάρχει κοινή φιλοσοφία, ενώ διαψεύδονται επαφές με Καλαφατάκη και Μάρκοβιτς. Βεβαίως ο Βαγγέλης Ζιάγκος παραμένει υποψήφιος για να συνεχίσει, αν και σίγουρα δεν υπάρχει η ιδανική επαφή και συνεργασία το τελευταίο διάστημα. Πράγματα που ο Ζιάγκος τα μετρά πολύ.

Ο Αλέξης Αλεξίου που πάντα στήριζε τον Ζιάγκο, προσπάθησε να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία πείθοντας τους χρηματοδότες. Δεν το κατάφερε όμως αμέσως, αν και δεν αποκλείεται να το πετύχει σε δεύτερη φάση, ενώ αναμένεται σύντομα συνάντηση τους. Ωστόσο, για βοηθός δύσκολα θα δεχθεί ο Ζιάγκος, εκτός αν λάβει σημαντικές εγγυήσεις για το μέλλον.

Μέσα στα ονόματα των υποψηφίων για τον πάγκο της ΑΕΚ υπάρχει κι αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος θεωρείται από κάποιους ως η ιδανική λύση για την επόμενη μέρα της “Βασίλισσας”.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X