Ο Αλεξίου στο enwsi.gr ξεκαθαρίζει τα πάντα για τον Δελημπαλταδάκη

Ο Αλεξίου στο enwsi.gr ξεκαθαρίζει τα πάντα για τον Δελημπαλταδάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou Αλέξης Αλεξίου ΑΕΚ μπάσκετ ΕρασιτεχνικήΗ είδηση και μόνο στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ με το όνομα του Τάσου Δελημπαλταδάκη, τρομάζει αρκετούς εντός της «Βασίλισσας». Κανείς βλέπετε δεν μπορεί να λησμονήσει πως υποβιβάστηκε το 2011 η ΑΕΚ, την ώρα που ο Ηλυσιακός (που ήλεγχε και ελέγχει διοικητική ο γνωστός μάνατζερ) έπαιζε ένα… περίεργο ματς στη Ρόδο με τον Κολοσσό και γύριζε από μεγάλη διαφορά θυμίζοντας «Λέϊκερς» και ο Χατζής «Μπράϊαντ». Όλα αυτά έχουν μείνει στο μυαλό πολλών.

Ο Αλέξης Αλεξίου θέλοντας να απαντήσει σε όσους αναφέρουν ότι ο Δελημπαλταδάκης υπάρχει περίπτωση να μπει στην διοίκηση της ΑΕΚ ή έστω να ασκεί διοίκηση απέξω όπως και στον Ηλυσιακό (δίχως να φαίνεται επίσημα δηλαδή), ξεκαθάρισε στο enwsi.gr με απόλυτο τρόπο ότι είχε μία επαφή μαζί του για αθλητές που εκπροσωπεί και πιθανόν ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Και δεσμεύτηκε ότι όσο είναι αυτός στην ΑΕΚ, ο Δελημπαλταδάκης και οι συνεργάτες του δεν θα έχουν ποτέ κανέναν λόγο στα της ΑΕΚ.

«Η δουλειά μας είναι να στήσουμε την νέα ΑΕΚ, την νέα εταιρία. Στο πλαίσιο αυτό θα μιλάμε με τους πάντες. Όσο λοιπόν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για να πάρει μπασκετμπολίστες, θα έχει επαφές με μάνατζερ. Έχω μιλήσει μέχρι στιγμής με έξι μάνατζερ, ένας εξ’ αυτών και ο Δελημπαλταδάκης. Μία φορά μιλήσαμε. Ξεκαθαρίζω ότι αν τελικά συνεργαστούμε, θα είναι μόνο και αποκλειστικά σε επίπεδο συμφωνίας για παίκτη» δήλωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο enwsi.gr και συμπλήρωσε «Από εδώ και πέρα, επιφυλάσσομαι για να κινηθώ και νομικά σε ότι ανυπόστατο γραφτεί με δόλιο τρόπο. Κάνουμε μια προσπάθεια να χτίσουμε την ΑΕΚ της Α1, με κάποιους ανθρώπους που έχουν ενδιαφερθεί να συνδράμουν οικονομικά. Έχουμε ξεκινήσει κάποιες συμφωνίες, έχουμε πολλά μπροστά μας και πολλή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X