Νέα επαφή με Λαμπρινίδου η ΑΕΚ, ανακοινώνει λίμπερο, προχωράει με κεντρική

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lamprinidouΔιακαής πόθος των ανθρώπων της ΑΕΚ συνεχίζει να αποτελεί η Μαρία Λαμπρινίδου. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ελληνίδες αθλήτριες  με την οποία η Ένωση βρίσκεται σε επαφή και κάνει προσπάθεια να την πείσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Είναι δεδομένο ότι η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη, αφού η Λαμπρινίδου αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, ενώ είναι και διεθνής. Το δέλεαρ της ΑΕΚ δεν την αφήνει ασυγκίνητη και στην κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας ζήτησε λίγο χρόνο για να πάρει την οριστική της απόφαση.

Στο μεταξύ οι κιτρινόμαυροι αναμένεται σήμερα να ανακοινώσουν μια ακόμα μεταγραφή. Πρόκειται για αθλήτρια που αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο και που θα πάρει την θέση της Ρόγκα που πήγε στον Παναθηναϊκό. Ο Δούκας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί της και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να την ανακοινώσει και επίσημα. Πρόκειται για νεαρή αθλήτρια που φέτος πρωταγωνίστησε με την ομάδα της και θεωρείται μια από τις κορυφαίες  της κατηγορίας, τουλάχιστον με τα περυσινά δεδομένα.

Εξάλλου οι κιτρινόμαυροι προχωρούν και μια ακόμα περίπτωση κεντρικής. Έχουν κάνει επαφή μαζί της και τις αμέσως επόμενες ημέρες περιμένουν και την δική της απάντηση. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Χρήστο Δούκας έχει αλλεπάλληλες επαφές με κοπέλες , προκειμένου να τις πείσει να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X