«Χαρά και τιμή να αντιμετωπίσουμε και φέτος την ΑΕΚ»

«Χαρά και τιμή να αντιμετωπίσουμε και φέτος την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

IMG_0154 copyσΌπως ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΚ την Τετάρτη 20 Αυγούστου θα δώσει φιλικό αγώνα με τον ΑΟ Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου, με το παιχνίδι να γίνεται φέτος στο προπονητικό κέντρο στα Χάνια Πηλίου και όχι στο Βελεστίνο όπως πέρυσι.

Μάλιστα, ανακοίνωση για το φιλικό με την Ένωση εξέδωσε και η ερασιτεχνική ομάδα της Μαγνησίας αναφέροντας χαρακτηριστικά «Στις 20 Αυγούστου το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και φέτος η ομάδα μας θα έχει την χαρά και την τιμή να αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΚ, σε ένα φιλικό παιχνίδι που σίγουρα θα αποτελέσει το σημαντικότερο τεστ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Φέτος μπορεί το φιλικό να μην γίνεται στο Βελεστίνο αλλά στο Πήλιο, στο Αθλητικό Κέντρο όπου η ΑΕΚ θα πραγματοποίηση την προετοιμασία της, εν τούτης όμως δεν μειώνει σε τίποτα την σημασία του αλλά και τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους τα δύο σωματεία».

Μάλιστα, την σχετική ανακοίνωση συνοδεύει και μια φωτογραφία με οπαδούς και το σήμα των δύο ομάδων και την φράση «Δεν είναι ‘’ποδοσφαιρική επιλογή’’, είναι ιδεολογία».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X