Σκέψεις να «μετακομίσει» η «Βασίλισσα» στου Ζωγράφου

Σκέψεις να «μετακομίσει» η «Βασίλισσα» στου Ζωγράφου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

BC43BF80F5C78A093CD9C31864A43A90Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα και τις φήμες των τελευταίων ημερών, ο μάνατζερ και αφανής διοικητικός ηγέτης του Ηλυσιακού, Τάσος Δελημπαλταδάκης θέλει μαζί με συνεργάτες του να αναλάβει την μπασκετική ΑΕΚ τώρα που ανέβηκε στην Α1.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ebasket υπάρχουν σκέψεις να μετακομίσει η ΑΕΚ στο κλειστό του Ηλυσιακού στου Ζωγράφου! Κάτι που σαφώς θα προκαλέσει αντιδράσεις πρωτίστως από τους φίλους της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ακούγεται έντονα και αυτό τον τελευταίο καιρό. Ότι ναι μεν το πανάκριβο ΟΑΚΑ είναι ο βασικός στόχος για την Α1, αλλά οι νέοι διοικούντες την ΑΕΚ σκέφτηκαν και το κλειστό των… Ιλισίων! Πρόδηλο είναι ότι το γήπεδο αυτό, όπως και η ομάδα που “κατοικοεδρεύει” σ’ αυτό και κυρίως οι παράγοντές της μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις “ξυπνάνε” στον κόσμο της ΑΕΚ, εξαιτίας της δικαστικής διένεξης του 2011, που “οδήγησε” στον υποβιβασμό της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X