«Απομάκρυνση Ζιάγκου, Καλαφατάκης ή Μάρκοβιτς για ΑΕΚ»

«Απομάκρυνση Ζιάγκου, Καλαφατάκης ή Μάρκοβιτς για ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kalafatakis_kaod_271012Αυτό που αποκάλυψε χθες στο enwsi.gr ότι στην ΑΕΚ μιλούν και με άλλους προπονητές, έχοντας τον Βαγγέλη Ζιάγκο στο περιθώριο δείχνει ότι επιβεβαιώνεται πια. Μάλιστα στο basketnews αναφέρεται ότι για την Ένωση υποψήφιοι είναι ένας παλιός γνωστός της από την δεκαετία του 1990 (Καλαφατάκης) και ένας Σέρβος (Μάρκοβιτς).

Αναλυτικά:

«Αυτό το νέο διοικητικό σχήμα έλαβε ως πρώτη απόφαση την απομάκρυνση από τη θέση του προπονητή του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Α2 και την οριστικοποίηση της ανόδου είχε λάβει τη διαβεβαίωση από τον Αλέξη Αλεξίου ότι θα παραμείνει στο πόστο του. Λέγεται ότι του προτάθηκε να μείνει στην ομάδα ως συνεργάτης του νέου προπονητή, αλλά στον Ζιάγκο δεν αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα.

Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής; Ακούστηκε ότι το νέο διοικητικό σχήμα έλαβε ήδη δύο αρνητικές απαντήσεις στα τηλεφωνήματα που έκανε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Σούλη Μαρκόπουλο. Πλέον ακούγεται ότι σοβαρές πιθανότητες έχουν ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Σέργιου Κουφού, παρότι αυτός έχει συμφωνία με ομάδα του Κατάρ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X