Στο camp της ΑΕΚ παιδιά (και) από την Κάρυστο

Στο camp της ΑΕΚ παιδιά (και) από την Κάρυστο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SONY DSCΣτις 25 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί το summer camp 2014 ποδοσφαίρου – κολύμβησης και functional training TRX της ακαδημίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που ξεκίνησε στις 16 Ιουνίου. Η μεγάλη επιτυχία αυτής της προσπάθειας είναι ότι συμμετέχουν παιδιά όχι μόνο απο την Αθήνα αλλά και την επαρχία. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι μόνο απο την Κάρυστο μετέχουν έξι παιδιά. Η ιστοσελίδα “aek-futsal.gr” μίλησε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας της Καρύστου κ. Μασούρα Γιώργο.

«Επιλέξαμε την ακαδημία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με πρώτο στοιχείο την ενδυνάμωση των παιδιών βάση των όσων περιλαμβάνει το camp. Ποδόσφαιρο, Κολύμβηση και TRX. Απ’ ότι βλέπω υπάρχει καλή οργάνωση στην ακαδημία και τα παιδιά το απολαμβάνουν».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί επέλεξε την ΑΕΚ : «Πέραν του ότι είμαι ΑΕΚτζής, προσπαθούμε να κάνουμε μια συνεργασία με την ΑΕΚ. Τα παιδιά βλέπουν κάτι διαφορετικό από την προπόνηση στην Κάρυστο, μια επαρχιακή πόλη, με αυτήν εδώ της ΑΕΚ. Βλέπουν μια άλλη οργάνωση. Βλέπουν ένα άλλο είδος προπόνησης και με άλλο τρόπο. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό. Σίγουρα ότι είναι η ΑΕΚ είναι έναυσμα περισσότερο. Για τα παιδιά κάνουμε το καλύτερο για να τους δώσουμε διεξόδους», τόνισε ο υπεύθυνος του ΑΣ Καρυστίας και πρόσθεσε:

«Η δουλειά που γίνεται στην ακαδημία της ΑΕΚ είναι εξαιρετική. Πέραν από αυτά που βλέπω, ρωτάω και τα παιδιά αν είναι ικανοποιημένα. Όχι μόνο περνάνε ευχάριστα, αλλά είναι κατενθουσιασμένα. Βλέπουν κάτι τελείως διαφορετικό. Το κολυμβητήριο ειδικά τους έχει δώσει μια άλλη διάσταση. Βλέπουν κάπως διαφορετικά την προπόνηση και ξεφεύγουν κιόλας».

Στη συνέχεια ο κ. Μασούρας ερωτήθηκε για τις ηλικίες των παιδιών, αλλά και για το αν υπάρχει ικανοποίηση από τους ανθρώπους της Ένωσης και εκείνος απάντησε : «Ξεκινάμε από παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001 μέχρι το 2005. Βλέπω μια καλή οργάνωση απ’ όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ακαδημία. Υπάρχει όρεξη για δουλειά και αυτό είναι πολύ καλό. Τα τηλέφωνα όλων είναι ανοιχτά και μάλιστα μας εξυπηρέτησαν φτιάχνοντας έτσι τις ώρες για να βοηθηθούν τα παιδιά. Από κει και πέρα να πω ότι θα θέλαμε κάποια από τα παιδιά να μείνουν στην ΑΕΚ. Αυτό θα το κρίνουν όμως οι προπονητές. Επίσης, θέλουμε να υπάρχει μια συνεργασία με την ΑΕΚ σε περίπτωση που κάποια παιδιά μπορεί να έχουν ένα ταλέντο περισσότερο. Αυτό το θέλουμε, δεν το συζητώ. Ο ΑΣ Καρυστίας μέσω της ΑΕΚ ανοίγει σε αυτά τα παιδιά μια μικρή πόρτα για να ανοίξουν και εκείνα τα φτερά τους»

Τέλος, ο κ Μασούρας είπε για το πόσο το ποδόσφαιρο έχει βοηθήσει αυτά τα παιδιά και εξέφρασε την επιθυμία του να μπορούσε να φέρει κι άλλα παιδιά στην ΑΕΚ : «Έχουν αρχίσει και νιώθουν οικογένεια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχουν πειθαρχία. Το ότι θα πρέπει να προσέχουν τον συναθλητή και τον αντίπαλο, κάτι σημαίνει. Ξέρουν πως το ευ αγωνίζεσθαι δημιουργεί χαρακτήρες. Πρώτα βέβαια είναι το σπίτι, η οικογένεια και μετά ο αθλητισμός, αλλά πιστεύω σε πολλά παιδιά υπάρχει βελτίωση. Κρίμα που δεν μπορούμε να φέρουμε και άλλα παιδιά από την Κάρυστο στην ΑΕΚ. Αυτά τα έξι παιδιά είναι τυχεροί γιατί έχουν και σπίτι στην Αθήνα. Γλιτώνουν ένα επιπλέον έξοδο. Αν μπορέσουμε αυτό να το κάνουμε σαν ομάδα και για άλλα παιδιά θα ήταν ακόμα καλύτερα. Έχουμε καλά παιδιά και καλούς παίκτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X