Από μηδενική βάση τα πάντα στη «Βασίλισσα», αρχική συμφωνία με το ΟΑΚΑ

Από μηδενική βάση τα πάντα στη «Βασίλισσα», αρχική συμφωνία με το ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket-μπασκετΣε νέα εποχή φαίνεται πως εισέρχεται το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ. Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, έπειτα από σειρά επαφών η «Βασίλισσα» βρίσκεται κοντά στην αλλαγή σκυτάλης και την ανάληψη των ηνίων από ομογενείς επιχειρηματίες. Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές σε όλα τα επίπεδα, καθώς θα παραμείνει μόνο ο Αλεξίου στη διοίκηση, ως συνδετικός κρίκος με το παρελθόν και την Ερασιτεχνική. Τα υπόλοιπα, θα κριθούν εκ του μηδενός.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για την ομάδα της νέας σεζόν. Στη συνάντηση που θα έχει άμεσα ο Βαγγέλης Ζιάγκος με τον Αλεξίου θα υπάρχει παρουσία και εκπροσώπου των ενδιαφερόμενων επενδυτών. Εκεί θα φανεί εάν υπάρχει κοινή φιλοσοφία με τον προπονητή και αν ο Ζιάγκος θα οδηγήσει την ομάδα στην Α1. Ανάλογη διαδικασία από την αρχή θα υπάρξει και για παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ, αλλά και μεταγραφικούς στόχους.

Το πρώτο δεδομένο για τη νέα χρονιά φαίνεται πως θα είναι η έδρα της ομάδας. Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, ώστε να επιστρέψει στις εγκαταστάσεις (και να συγκατοικήσει με την ποδοσφαιρική ομάδα). Η συμφωνία των «κιτρινόμαυρων» με το ΟΑΚΑ έχει φτάσει ήδη στο οικονομικό, αλλά και στις ώρες που θα διατίθενται οι εγκαταστάσεις για την ομάδα και αναμένεται να επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες (και αφού βέβαια ολοκληρωθεί η είσοδος στη νέα εποχή).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X