"Έχει συμβόλαιο ο Μπρούνο"

Φεύγει από την Φενέρμπαχτσε ο Μπρούνο Άλβες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bruno alves μπρουνο αλβεςΧθες διαβάσατε από το enwsi.gr για τα δημοσιεύματα από την Τουρκία που κάνουν λόγο για πρόθεση του Μπρούνο Άλβες να φύγει από την Φενέρμπαχτσε με πιθανότερο προορισμό την Πόρτο. Για το ζήτημα αυτό μίλησε ο πατέρας του 32χρονου ποδοσφαιριστή, Ουάσιγκτον Άλβες, ο οποίος τόνισε πως ο γιος του έχει συμβόλαιο με την Φενέρ, αλλά αν η μεταγραφή του ωφελούσε και τους δύο συλλόγους, θα φερόταν επαγγελματικά.

Ο Ουάσιγκτον Άλβες είπε χαρακτηριστικά: “Η Φενέρμπαχτσε δεν θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε ο Μπρούνο θα μπορούσε να φύγει. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα γύριζε στην Πορτογαλία. Αυτή την στιγμή έχει ένα καλοπληρωμένο συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε. Επομένως, θα ήταν δύσκολο να γίνει μεταγραφή. Αλλά, αν η μεταγραφή ωφελεί και τους δύο συλλόγους, ο Μπρούνο θα φερθεί επαγγελματικά”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X