Στη Γλυφάδα και τη νέα σεζόν η έδρα του ανδρικού βόλεϊ, σε αναζήτηση οικονομικών λύσεων

Στη Γλυφάδα και τη νέα σεζόν η έδρα του ανδρικού βόλεϊ, σε αναζήτηση οικονομικών λύσεων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volei-βολειΑν και τα οικονομικά προβλήματα σχηματίζουν βρόγχο γύρω από την ομάδα, το ανδρικό τμήμα βόλεϊ κάνει κινήσεις που δείχνουν πως παραμένει ζωντανό. Είναι το μόνο τμήμα του σωματείου (πλην ποδοσφαίρου) που έχει κάνει μεταγραφές, ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εξασφάλισε και έδρα για την επόμενη περίοδο. Επειτα από συντονισμένες ενέργειες, η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμο Γλυφάδας για τη χρήση του κλειστού της πόλης και την επόμενη περίοδο.

Μία κίνηση ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Γλυφάδα έδειξε πως μπορεί να αποτελεί έδρα για την ομάδα και μάλιστα να παρέχει ιδανικές συνθήκες για τους αθλητές σε αγώνες και προπονήσεις. Ο Μάνος Μακρής που κινεί τις διαδικασίες βρίσκεται σε τελικό στάδιο με τη δημοτική αρχή και η τυπική επισφράγιση της συμφωνίας αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Βέβαια, το τμήμα συνεχίζει την αναζήτηση πόρων. Κάποιες επαφές που υπήρξαν με παλιούς παράγοντες αποδείχθηκαν άκαρπες (έτσι και αλλιώς, πρόκειται για πλήρως αναξιόπιστες περιπτώσεις). Ωστόσο, εάν ξεπεραστεί και ο σκόπελος του μπάσκετ, είναι ξεκάθαρο πως η Ερασιτεχνική θα ρίξει σημαντικό βάρος στην ενίσχυση του ανδρικού βόλεϊ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X