Στον Ηλυσιακό ο Δρόσος

"Αρέσει" στον Ηλυσιακό ο Δρόσος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

drosos δροσοςΣτον Ηλυσιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Δρόσος. Ο νεαρός αθλητής που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, επιστρέφει στην ομάδα των Ιλισίων (αγωνιζόταν στο εφηβικό τμήμα). Το συγκρότημα του Κώστα Σορώτου ανακοίνωσε σήμερα την συμφωνία με τον Δρόσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Τα παιδιά του Κώστα Σορώτου αυξάνονται με μαθηματική πρόοδο. Ο Βαγγέλης Δρόσος είναι τυπικά η έκτη προσθήκη στο ρόστερ. Είναι ένα παιδί που επιστρέφει στα Ιλίσια (αγωνίζονταν στο εφηβικό τμήμα), πριν μετακινηθεί στον Ιωνικό Ν.Φ. και στην ΑΕΚ”.

Ο Βαγγέλης Δρόσος δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και προσωπικά τον Παντελή Γαμπιεράκη, καθώς και τον κόουτς, Κώστα Σορώτο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου», και συμπλήρωσε: «Οι λόγοι που επέλεξα τον Ηλυσιακό είναι αρκετοί, αλλά κυρίως θέλω να εστιάσω στον κόουτς Σορώτο. Είναι μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί του. Πιστεύω πολύ στη νέα προσπάθεια της διοίκησης, με την εμπιστοσύνη σε νέους και ταλαντούχους αθλητές, ενώ και το πέρασμά μου από τα εφηβικά της ομάδας έπαιξε τον ρόλο του. Πρώτος μας στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής, το συντομότερο δυνατόν, κι από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X