Νέα πρωτιά για Ρουμελιωτάκη-Μπιλλήρη

Ήττα για Ρουμελιωτάκη-Μπιλλήρη, αλλά πρόκριση της Εθνικής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρουμελιωτάκης RoumeliotakisΆλλη μια επιτυχία προσέθεσαν στο ενεργητικό τους οι Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Φερνάντο Μπιλλήρης. Οι δύο αθλητές, επικράτησαν ξανά των Αλεξιάδη και Καββαδά με 2-1, στο κυρίως ταμπλό του 2ου Μάστερ στον Σχινιά.

Ο Φερνάντο Μπιλλήρης δήλωσε: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Τα παιδιά είναι μία καλή ομάδα που παίζει καλό μπιτς βόλεϊ. Τους λείπει όμως η εμπειρία που αυτή τη στιγμή ίσως είναι το σημαντικότερο στοιχείο, που κάνει όμως τη διαφορά στο αποτέλεσμα. Αυτή η ομάδα είναι άξια συγχαρητηρίων! Αν σκεφτείς πως ο Καββαδάς «πάτησε» πέρυσι για πρώτη φορά στην άμμο και ο Αλεξιάδης, δεν ασχολήθηκε ποτέ με το βόλεϊ, αλλά με το τένις, σίγουρα πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην προπονητή τους για την πολύ καλή δουλειά που κάνει», ενώ ο Καββαδάς τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Κουραστήκαμε νωρίς μετά το α’ σετ, κρατήσαμε όσες δυνάμεις μπορούσαμε για το τελευταίο σετ, αλλά εκεί κάναμε περισσότερα λάθη και χάσαμε. Πάντως καλύτερα που παίξαμε αντίπαλοι σε αυτή τη φάση του ταμπλό και όχι πιο αργότερα”, για συνεχίσει ο Αλεξιάδης:

«Πολύ κούραση… Ωστόσο παίξαμε καλά και άξιζε τον κόπο».

Τα σετ: (18-21, 21-11, 15-11)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X