Στα σαγόνια του κροκόδειλου

Στα σαγόνια του κροκόδειλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

krokodeilos-κροκοδειλοςΤι είναι πιο εύκολο; Να πιαστεί ο…Σήφης στη φάκα που του στήνουν και να τελειώσει το αξιοθέατο της κρίσης ή να βγάλει κάποιος άκρη με όσα συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό; Θαρρώ πως η χώρα βρίσκεται στα «σαγόνια του κροκόδειλου» και είναι πολλά τα ζητήματα που τις τελευταίες ημέρες χάθηκαν κάτω από την ανακάλυψη του…Σήφη. Ας δούμε κάποια ζητήματα και τη σκέψη που έχω πάνω σε αυτά:

Θέμα συνομιλιών: μακαρίζω και θα ήθελα να έχω την αισιοδοξία που διέκρινα σε πολλούς από εσάς, αλλά δυστυχώς φοβάμαι πως θα έχουμε μια από τα ίδια. Βρισκόμαστε σε μια χώρα που πριν από λίγα χρόνια είχαν βγει οι περίφημες κασέτες του Τριανταφυλλόπουλου. Ξέρετε, αυτές που περιείχαν τις μεγάλες φράσεις: «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι…». Οξέα μηδέν. Δεν άγγιξαν τρίχα από κανέναν μυστήριο της εποχής.

Πριν από δύο χρόνια η χώρα συνταράχθηκε από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Ηταν φανερό πως πίσω από τα «πιστόλια», υπήρχαν – κόκκινα και πράσινα – αφεντικά. Δεν τους ακούμπησε κανείς. Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία. Ακόμα και αυτοί που πλήρωσαν τη λέζα, γρήγορα παραδόθηκαν στην κοινωνία ως αμόλυντες παρθένες. Και πήραν και ως μπόνους τη δημαρχία, τα κουμάντα και όλο τον έλεγχο.

Τι θα αλλάξει τώρα; Πιστεύω, πως τίποτα. Θα μείνουν ο περίφημος Φαταούλ, τα «μμμ…» του Βαγγέλη, η κοντούλα λεμονιά, το μισό συμβόλαιο του Ελευθερόπουλου. Μήπως δεν τα ήξερε κάποιος; Εγινα πιο σοφός μόνο με την ενασχόληση του Βαγγέλη ακόμα και με τον Τύρναβο. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Οι μπίζνες γίνονται και με την περιφέρεια. Εκεί είναι το ψωμί.

Στα δικά μας, συνεχίζω να παρατηρώ μια (αδικαιολόγητη κατά την άποψη μου) γκρίνια χωρίς λόγο. Με 12 μεταγραφές, με τον Τζιμπούρ προ των πυλών, με το ρόστερ συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό για να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική, κανονικά θα έπρεπε μόνο να υπάρχει προσμονή για να δουν τη νέα ομάδα. Σέβομαι τις απόψεις, ακούω διαφορετικές σκέψεις, αλλά περιμένω να δω τη νέα ομάδα που θα σχηματίζεται. Ακόμα και τότε, η ΑΕΚ θα έχει ένα 15νθήμερο για να καλύψει τυχόν κενά που θα έχουν εντοπιστεί.

Στην Ερασιτεχνική αντίθετα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Αλλά ξέρετε, αυτή είναι δυστυχώς η μοίρα αυτών των αθλημάτων. Όταν πρέπει να κινηθείς με επαγγελματικούς κανόνες και υποχρεώσεις, σε σπορ που έχουν ερασιτεχνικές αντιλήψεις και ανταποδόσεις. Όταν δεν βρίσκεται κάποιος με οικονομική δυνατότητα, η Ερασιτεχνική είναι αναγκασμένη να φυτοζωεί. Οι ευκαιρίες που προέκυψαν χάθηκαν. Το ερώτημα που τίθεται πάντα είναι γιατί πρέπει να είναι κάποιοι γαντζωμένοι στις καρέκλες, απλά για να παίζουν τους διαχειριστές. Από…Μπαλαφούτηδες είμαστε κομπλέ.

Στο γήπεδο, δημιουργούνται καταστάσεις πανικού δίχως λόγο. Η κουβέντα που άνοιξε η Ρένα για το «πράσινο» γήπεδο, είχε γίνει πολλούς μήνες νωρίτερα για την ΑΕΚ. Όπως και τώρα, έτσι και τότε, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. Οι «ευαίσθητοι» με την ΑΕΚ, ας μάθουν με πόσα λεφτά ενισχύεται ο Πανιώνιος για το κλειστό γήπεδο. Η κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν νομοτελειακό πως θα ερχόταν. Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να χωρίσουν δύο γαϊδουριών άχυρα, δεν θα μπορούσαν να βρουν λύση στο γήπεδο. Είπαν όχι σε όλα και ησύχασαν. Οσο είναι μέχρι αντιπολίτευση, δεν αλλάζουν τίποτε στην ιστορία του γηπέδου της ΑΕΚ.

Συνοψίζοντας: ηρεμήστε, χαλαρώστε, κάντε τα μπανάκια σας και απολαύστε τις στιγμές που θα χαρίσει η ΑΕΚ. Διατηρείστε ανοιχτά μυαλά και προσπαθείτε να κατανοείτε όσα λέγονται και γίνονται. Η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος για να ζητά κάποιον «εχθρό» που θα ασχολείται ολημερίς και ολονυχτίς. Όλα θα γίνουν με σωστό τρόπο, την ώρα που πρέπει. Για τα υπόλοιπα, ας βγάλει άκρη ο…Σήφης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X