Στα ...πρόθυρα της ένταξης του στην ΑΕΚ ο Μασούντ, γράφουν οι Ιρανοί

Μασούντ στο enwsi.gr: "Αν δεν παίξω Ισπανία, όλα είναι ανοιχτά με την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

masount masunt μασούντΟ Σοτζέι Μασούντ αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο στο Ιράν. Και έτσι οι συμπατριώτες του δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον έμπειρο μέσο. Η φήμη της Ένωσης, αλλά και το ενδιαφέρον της για τον πρώην παίκτη της Λας Πάλμας έφτασε μέχρι την Τεχεράνη, αφού δημοσίευμα αναφέρει την πρόθεση της Ένωσης να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

«Στα πρόθυρα της ένταξης του στην ΑΕΚ είναι ο μέσος Σοτζέι Μασούντ», αναφέρει η ιστοσελίδα «tasnimnews», η οποία πάντως επικαλείται ισπανικές πηγές. Τονίζεται χαρακτηριστικά ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ενταχθεί στην ΑΕΚ και «από ότι φαίνεται ο Μασούντ θα ενωθεί με τον Σέρβο».

Για τον 30χρονο μέσο γίνεται αναφορά στην παρουσία του στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας με την ομάδα του Ιράν, στις 101 συμμετοχές που είχε με την Οσασούνα και τα οκτώ τέρματα που σημείωσε με την Λας Πάλμας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X