Θέλουν να κάνουν το μεγάλο "κόλπο" στην ΑΕΚ, με την Μαρία Λαμπρινίδου

Θέλουν να κάνουν το μεγάλο "κόλπο" στην ΑΕΚ, με την Μαρία Λαμπρινίδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labrinidouΜια από τις καλύτερες αθλήτριες στο ελληνικό βόλεϊ με καριέρα εκτός συνόρων, η Μαρία Λαμπρινίδου φαίνεται να αποτελεί τον μεγάλο στόχο των ανθρώπων του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ. Η 28χρονο κεντρική που αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπάνκα Ντι Φορλί, σκέφτεται την επιστροφή στην πατρίδα και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στην ΑΕΚ κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να την «δελεάσουν» να πει το «ναι» και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Η Λαμπρινίδου αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και μετά από μια χρονιά στο Μαρκόπουλο, ξενιτεύτηκε στην Γαλλία (παίζοντας στην Κίμπερ), ενώ πέρυσι όπως προείπαμε στην Ιταλία.

Πηγές του enwsi.gr αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με την έμπειρη κεντρική. Και στην ΑΕΚ περιμένουν τις επόμενες ημέρες την οριστική της απόφαση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X