Εντυπωσιασμένοι στην ΑΕΚ από την ανταπόκριση του κόσμου στα εισιτήρια διαρκείας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oakaΜια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που ξεκίνησε η διαδικασία ανανέωσης των καρτών διαρκείας των περυσινών κατόχων. Για την ακρίβεια από τις 4 Ιουλίου ο κόσμος που πέρυσι στήριξε την προσπάθεια της ομάδας στην Γ΄ Εθνική καλείται να ανανεώσει το εισιτήριο του και να «κλείσει» θέση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετά από επτά ημέρες η ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ είναι εξαιρετική. Σε σημείο τέτοιο που οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από την συμμετοχή που δηλώνει ο κόσμος. Που εμφανίζεται και φέτος πιστός στο πρότζεκτ της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι οι κιτρινόμαυροι δεν περίμεναν να υπάρχει τόσο μεγάλη κινητοποίηση από τον κόσμο.

Από την στιγμή μάλιστα που δεν υπήρχε όλες αυτές τις μέρες καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά, ούτε στο μεγάλο θέμα του γηπέδου. Και όμως ο κόσμος δίνει το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο και σπεύδει να ανανεώσει την κάρτα διαρκείας του.

Μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο η ΑΕΚ θα ενημερώσει επίσημα για τον αριθμό των φιλάθλων της ομάδας που έχουν ανανεώσει το διαρκείας τους.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και άπαντες θεωρούν ότι όταν μπουν και οι τελευταίες «πινελιές» στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι οι περυσινοί κάτοχοι έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν την κάρτα διαρκείας τους μέχρι τις 21 Ιουλίου, ενώ η διάθεση εισιτηρίων για όλους τους υπόλοιπους  φίλους της ομάδας θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί  την Παρασκευή 22 Αυγούστου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X