Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ στην κηδεία του Νικήτα Γαβαλά (ΦΩΤΟ)

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ στην κηδεία του Νικήτα Γαβαλά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÍÉÊÇÔÁ ÃÁÂÁËÁΗ κηδεία του δημοσιογράφου Νικήτα Γαβαλά τελέστηκε στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του αθλητικού χώρου και των ΜΜΕ. Στην κηδεία βρέθηκαν και οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ με τον πρόεδρο τους Στέλιο Σεραφείδη, ενώ κατέθεσαν και στεφάνι.

Ο Νικήτας Γαβαλάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, επί σειρά ετών υπεύθυνος του αθλητικού ρεπορτάζ της «Καθημερινής». Ο Γαβαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου Σχολής, αλλά από πολύ νωρίς τον κέρδισε η δημοσιογραφία με την οποία άρχισε να ασχολείται, ήδη, από μαθητής Γυμνασίου, ως ασκούμενος αθλητικός συντάκτης το 1960 στην εφημερίδα «Φως των Σπορ».

Το 1966 εντάχθηκε στο μισθολόγιο της συγκεκριμένης εφημερίδας και συνέχισε να εργάζεται σε αυτήν ως ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÍÉÊÇÔÁ ÃÁÂÁËÁεπαγγελματίας αθλητικός συντάκτης μέχρι το 1986, πάντοτε με σημαντικές επιτυχίες, άψογο ήθος και επαγγελματισμό. Παράλληλα, εργάστηκε ως συντάκτης και σε επιτελικές θέσεις, πλην της «Κ», σε «Βραδυνή», «Ελευθεροτυπία», «Μεσημβρινή», «24 ώρες», «Αθηναϊκή», καθώς και στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης. Επίσης εργάστηκε στα περιοδικά «Επίκαιρα», «Τηλέραμα», «Ενα», «Πρωταθλητής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X