Φουλ ενίσχυση για τον Απόλλων Σμύρνης με έξι παίκτες και μία παραμονή

Φουλ ενίσχυση για τον Απόλλων Σμύρνης με έξι παίκτες και μία παραμονή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lagos Παναγιώτης Λαγός ΑΕΚ Απόλλων ΣμύρνηςΗ ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης επισημοποίησε την απόκτηση των Γκόλια, Χατζή, Καρακώστα, Γεωργίου, Λαγού, κινείται ήδη και για την απόκτηση του Κουτσόπουλου, ενώ θα παραμείνει στην ομάδα και ο Χατζηζήσης. Έτσι, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου κινείται πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται να παρουσιαστεί δυνατή στο Νότιο όμιλο της Β’ εθνικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας αναφέρει τα ακόλουθα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Βασίλη Γκόλια και του αμυντικού μέσου, Κώστα Χατζή. Οι 29χρονοι Βασίλης Γκόλιας και Κώστας Χατζής υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Στο παρελθόν ο πρώτος είχε αγωνιστεί στον Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος είχε φορέσει την φανέλα του Αιγινιακού, της Νίκης Βόλου και της Λάρισας.

Επίσης συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπέγραψαν ο αμυντικός Γεώργιος Γεωργίου ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, ο αμυντικός μέσος Γεώργιος Καρακώστας o οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Πεύκη, Καλλονή, και Λάρισα και ο μέσος Παναγιώτης Λαγός ο οποίος αγωνίστηκε στην Βόρσκλα Πολτάβα και ΑΕΚ. Τέλος το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης ανανέωσε και ο αμυντικός Γεώργιος Χατζηζήσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X