Κόροιβος Αμαλιάδας χωρίς Νιπεργιάλη στην Α1

Κόροιβος Αμαλιάδας χωρίς Νιπεργιάλη στην Α1
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nipergialis Νιπεργιάλης ΑΕΚ Κόροιβος ΑμαλιάδαςΟ Κόροιβος Αμαλιάδας θα συνεχίσει στην Α1δίχως τον Βασίλη Νιπεργιάλη (είχε επεισόδειο στον α’ γύρο με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στην Αμαλιάδα), ο οποίος δεν κατάφερε να συμφωνήσει με την ομάδα του νομού Ηλείας για τη νέα χρονιά. Έτσι, ο αντίπαλος της ΑΕΚ στην Α2 και προσεχώς στην Α1αναζητεί προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από συζητήσεις ενός μηνός περίπου, δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε για την επόμενη σεζόν με τον προπονητή μας Βασίλη Νιπεργιάλη. Ο Βασίλης ήταν, είναι και θα είναι κεφάλαιο για τον σύλλογο, αλλά οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε τις επαγγελματικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες του την δεδομένη περίοδο.

Άλλωστε θα είναι κοντά στην ομάδα βοηθώντας την, όπως όλοι μας με κάθε τρόπο για την επίτευξη των στόχων της. Από σήμερα είμαστε σε αναζήτηση προπονητή ,έτσι ώστε μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και η συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X