Όλο και περισσότερες ...ματιές σε νεαρούς Έλληνες για τα άκρα της άμυνας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DELLASBAJEVICΕκτός απ’ τον Μαρινάκη, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ, όλο και περισσότερες …ματιές σε νεαρούς Έλληνες ακραίους αμυντικούς ρίχνουν οι υπεύθυνοι του δικεφάλου.

Προτεραιότητα για τη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ είναι αναμφισβήτητα ο επιθετικός, ο αριστερός εξτρέμ και ένας παίκτης για τη μεσαία γραμμή. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας έχουν σταματήσει να ενδιαφέρονται και να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές για άλλες θέσεις. Ίσα- ίσα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η περίπτωση να γίνει κάποια κίνηση είτε για την αριστερή, είτε για τη δεξιά πλευρά της άμυνας κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους.

Ο Νίκος Μαρινάκης είναι ένας εξ αυτών που παρακολουθούνται απ’ τους ανθρώπους της Ένωσης και περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν τις επόμενες μέρες. Δεν είναι όμως ο μοναδικός του οποίου το όνομα συζητείται τα τελευταία 24ωρα. Αυτό που επιθυμούν στην ΑΕΚ είναι, ακόμα και για τους νεαρούς “άσους”, να γίνουν σωστές και προσεγμένες κινήσεις που θα βοηθήσουν τόσο άμεσα, όσο και την επόμενη μέρα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X