Οι Έλληνες πανηγύριζαν, οι Ελληνίδες ...απατούσαν

Ήθελαν… σχέση με την ΑΕΚ και πάνε τελικά AENK

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ashleyΠοιος λέει ότι το μουντιάλ δεν έχει σχέση με την απιστία; Δείτε τα στοιχεία που παραθέτει η γνωστή ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων, “Ashley Madison” και θα καταλάβετε.

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες ζητούσαν παρηγοριά μέσω της Ashleymadison.com μετά τα αποτελέσματα της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία με την Κολομβία και την Ιαπωνία, οι Ελληνίδες με τη σειρά τους έψαχναν συντροφιά μέσω της ιστοσελίδας μετά τη νίκη της Εθνικής. Η AshleyMadison.com είδε μια αύξηση του 41% μετά την ήττα από την Κολομβία και την ισοπαλία με την Ιαπωνία και μια αύξηση του 63% μετά τη νίκη της Εθνικής από τις Ελληνίδες.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει προκαλέσει πάθη τους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλη την υδρόγειο, και καθώς οι ομάδες χάνουν παιχνίδια, φαίνεται ότι ορισμένοι άνδρες βρίσκουν παρηγοριά στην AshleyMadison.com. Ιδίως στην Ελλάδα, η ιστοσελίδα  για εξωσυζυγικές σχέσεις είχε αύξηση 41%, ειδικά μετά την ήττα της Εθνικής από την Κολομβία και την ισοπαλία με την Ιαπωνία, από τους δυσαρεστημένους Έλληνες φιλάθλους που αναζητούσαν παρηγοριά στην αγκαλιά κάποιας ερωμένης.

Ο Noel Μπίντερμαν, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της AshleyMadison.com δήλωσε: «Τα συναισθήματα είναι πολύ δυνατά ειδικά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η απώλεια μιας ομάδας μπορεί να επιφέρει μια πραγματική απογοήτευση για τους die-hard fans του ποδοσφαίρου. Οι άνδρες που έχουν μείνει πιστοί σε μία ομάδα όλη τη σεζόν, ξαφνικά αισθάνονται προδομένοι από την απώλεια, και πολλοί αποφασίζουν να βρουν την παρηγοριά  για το στραπατσαρισμένο εγώ τους από την κουβέντα με τις γυναίκες στην ιστοσελίδα AshleyMadison.com. Αρκετά  από αυτές τις γυναίκες  είναι στην ιστοσελίδα γιατί νιώθουν με τη σειρά τους ότι έχουν παραμεληθεί από  τους συζύγους τους που είναι φίλαθλοι και είναι μονίμως απασχολημένοι με το να παρακολουθούν τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας, παραμελώντας έτσι τις ανάγκες των γυναικών τους. Σύμφωνα όμως με τα τελευταία στοιχεία και εκείνες είναι αρκετά ενεργητικές όσο οι σύζυγοι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα».

Η AshleyMadison.com έπειτα από έρευνα παρέθεσε τα παρακάτω στοιχεία:

• Μετά την απώλεια της Εθνικής από την Κολομβία, η επικοινωνία με γυναίκες εκτός Ελλάδας  μειώθηκε κατά 40% με τους Έλληνες άνδρες να ψάχνουν για παρηγοριά από Ελληνίδες μέλη μόνο.

• Οι συνομιλίες μεταξύ μελών αυξήθηκαν κατά 41%  μετά από την ήττα και την ισοπαλία της Εθνικής.

• Υπήρξε πτώση κατά του ύψους του 29% στη χρήση της λειτουργίας μετάφρασης στο chat με τους άνδρες να συζητάνε κυρίως με Ελληνίδες.

Υπήρξε αύξηση κατά 63% στις καινούργιες εγγραφές από τις Ελληνίδες ενώ οι σύζυγοι τους έβλεπαν την Εθνική στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X