Η ευκαιρία του Ρόμπεν και ο ...Μέσσι

Με Φαν Χάαλ και … Ρόμπεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

robben-ai_1676274cΑυτά τα ματς είναι για τους μεγάλους παίκτες. Από την μια έχουμε τον Μέσι και από την άλλη τους Ρόμπεν, Φαν Πέρσι. Είναι λογικό ότι όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω στους δύο, το ερώτημα όμως είναι αν μπορούν να έχουν ελεύθερο πεδίο δράσης. Λογικά δεν θα έχουν, όμως ο Ρόμπεν έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Ο ηγέτης της Ολλανδίας πιθανότατα θα πέφτει πάνω στον Ρόχο και στο ένας εναντίον ενός θα έχει πλεονέκτημα. Σίγουρα θα υπάρχει και το δεύτερο αμυντικό χαφ που θα κλείνει στην πλευρά του, αλλά ο Ρόμπεν έχει τις λύσεις.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Μέσι έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αντιμετωπίζει μια άμυνα που δεν τον έχει βρει ποτέ μπροστά της. Οι τρεις παίκτες της Ολλανδίας που παίζουν στην Φέγενορντ, μπορεί να έχουν μελετήσει τις κινήσεις του σούπερ σταρ της Αργεντινής, ωστόσο ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν κληθεί να τον κοιτάξουν στα μάτια, κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης. Και αυτό ίσως του κάνει καλό στο αποψινό μεγάλο ντέρμπι.

Σκόρερ πρώτου τέρματος: Ρόμπεν (www,stoiximan.gr 8.00), Μέσι (www.stoiximan.gr 4.50)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X