Στην ΑΕΚ εξετάζουν τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης του Λεγιέ

Ο επιθετικός της Ζούλτε Βάρεγκεμ Μπαγέ Λεγιέ, προτάθηκε στην ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

leyeΜέσα στις πολλές περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ για την θέση του επιθετικού είναι και αυτή του Μπαγιέ Λεγιέ, για την οποία σας ενημέρωσε αποκλειστικά το enwsi.gr. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος από την Ζούλτε Βάρεγκεμ, είναι ένας παίκτης που όχι μόνο δεν έχει απορριφθεί, αλλά που εξετάζεται με προσοχή.

Πληροφορίες του enwsi.gr, αναφέρουν ότι οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν τα οικονομικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή που την περίοδο 2012-2013 «έβγαλε μάτια» με την απόδοση του, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν την περίπτωση του και μελετούν επίσης την προοπτική συνεργασίας. Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι αν το κασέ του βρίσκεται μέσα στον οικονομικό σχεδιασμό που έχει τεθεί για τέτοιες περιπτώσεις.  Φαίνεται να βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αναμένουν τα νεότερα για να δουν αν και πως μπορούν να προχωρήσουν.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X