Ο Γκέντσογλου μπήκε στο "κάδρο" και εξετάζεται για τη θέση του αμυντικού χαφ

Ο Γκέντσογλου μπήκε στο "κάδρο" και εξετάζεται για τη θέση του αμυντικού χαφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GKENTSOGLOUΤο όνομα του 24χρονου μέσου συζητήθηκε ξανά απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ και παραμένει μια απ’ τις εναλλακτικές επιλογές για τη θέση του αμυντικού χαφ.

To enwsi.gr σας ενημέρωσε από χθες για το γεγονός ότι ο Σάββας Γκέντσογλου προτάθηκε στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος και αποφασίστηκε να εξεταστεί η περίπτωσή του. Ο παίκτης της Σαμπντόρια δεν κατάφερε να πάρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον ιταλικό σύλλογο και απ’ το να δοθεί ξανά δανεικός σε άλλη ομάδα Β’ Ιταλίας φέρεται διατεθειμένος να επαναπατριστεί. Στην ΑΕΚ τον γνωρίζουν καλά και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνει περαιτέρω συζήτηση για την επιστροφή του, ειδικά απ’ τη στιγμή που δεν βρεθεί κάποια άλλη ενδιαφέρουσα λύση για το χώρο του κέντρου. Παρά το γεγονός άλλωστε ότι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην Ιταλία, το ταλέντο του είναι δεδομένο.

Ο Έλληνας διεθνής δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή βασική επιλογή των ανθρώπων της Ένωσης, αλλά παραμένει στα υπόψιν και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να …παίξει πιο δυνατά το ενδεχόμενο να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X