Ο Μασούντ και οι ...άλλοι σε πρώτο πλάνο για την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ

Μασούντ, Κάλβο και Κιρμ για μια θέση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kalvo masount kirmΣτην Ένωση γνωρίζουν καλά τα δεδομένα με την περίπτωση του Μασούντ και περιμένουν τις εξελίξεις. Την ίδια στιγμή απ’ τις προθέσεις των υπευθυνων του δικεφάλου εξαρτάται η απόκτηση τόσο του Κάλβο, όσο και του Κιρμ.

Το enwsi.gr σας παρουσίασε με όλες τις λεπτομέρειες πως ακριβώς έχει η κατάσταση με τους τρεις υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ειδικά με την περίπτωση του Ιρανού μέσου, Σοζέϊ Μασούντ έχετε πληροφορηθεί απ’ τον ίδιο τι περιμένει πριν μπει σε διαδικασία συζητήσης με τον δικέφαλο. Οι άνθρωποι της Ένωσης απ’ την πλευρά τους ξεκαθαρίζουν ότι ο πρώην “άσος” της Λας Πάλμας αποτελεί έναν απ’ τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά δεν είναι ο μοναδικός, αφού εξετάζονται κι άλλοι παίκτες για την αριστερή πτέρυγα.

Έχουν αποφασίσει όμως να περιμένουν για λίγες μέρες ακόμα τον Μασούντ, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η περίπτωσή του. Γνωρίζουν άλλωστε ότι παρά τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που έχει ο Ιρανός, μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Προς το παρόν πάντως περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ισπανία.

Σε ότι αφορά στον Κάρλος Κάλβο και τον Άντραζ Κιρμ, η Ένωση τους κρατάει “ζεστούς” ξέροντας ότι επιθυμία τους είναι να συμφωνήσουν άμεσα με τον δικέφαλο. Συγχρόνως όμως τσεκάρονται κι άλλοι παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση, αφού τα τελευταία 24ωρα οι προτάσεις των μάνατζερ όλο και αυξάνονται.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X