Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Μπένκο, προτάθηκε για την επίθεση και ο Ούρκο Βέρα

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Μπένκο, προτάθηκε για την επίθεση και ο Ούρκο Βέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

urko vera - ουρκο βεραΜέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Τζιμπούρ, στην ΑΕΚ συλλέγουν προτάσεις για παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση και να είναι λύσεις πρώτης γραμμής. Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Κροάτη, Λέον Μπένκο, αλλά και την περίπτωση που προωθεί ο Μιλοβάνοβιτς από την ισπανική αγορά. Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι έτοιμοι και εξετάζουν κάθε επιλογή τους.

Στον «Μίλο» προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες και ο Ούρκο Βέρα. Πρόκειται για τον 27χρονο επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την Εϊμπάρ (κέρδισε την άνοδο της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν). Σέντερ φορ περιοχής, που πέρυσι ήταν κυρίως «παγκίτης». Είχε 31 συμμετοχές, αλλά μόνο τις πέντε ξεκινώντας βασικός. Σημαντικό πως πέτυχε πέντε γκολ. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χέρκουλες και άλλες ομάδες.

Οσον αφορά τον Μπένκο, φαίνεται πως έχει υπάρξει διερευνητική επαφή ώστε να γίνουν ξεκάθαρες οι απαιτήσεις του. Ο 31χρονος Κροάτης φορ πιέζεται από την Κύπρο (και εδώ η ΑΕΚ «κοντράρεται» με τον ΑΠΟΕΛ) και τους συμπατριώτες του. Θέλει να κλείσει άμεσα και να αφήσει πίσω την κακή περίοδο στην Κίνα, αλλά θα πρέπει να περιμένει τις εξελίξεις με τον Τζιμπούρ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X