Τρίτη εβδομάδα «άστεγη» συμπλήρωσε η Ερασιτεχνική, «πέλαγος» τα χρέη

Από τα γραφεία της Δεκελείας η τακτοποίηση των συνδρομών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erasitexniki-aekΣε εξαιρετικά δυσχερή θέση, στη χειρότερη της ιστορίας της, βρίσκεται η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Προκαλεί απόγνωση η θέση στην οποία βρίσκεται η Ενωση, δίχως να υπάρχει καμία χαραμάδα ελπίδας. Ενδεικτικό της τραγικής εικόνας που εμφανίζει το σωματείο είναι πως ήδη συμπλήρωσε και τρίτη εβδομάδα «άστεγη», δίχως να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γραφεία στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω οφειλών προς τον ιδιοκτήτη που έχει κάνει έξωση στην ομάδα!

Τόσες ημέρες, ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να καλύψει το ποσό, αφήνοντας την ΑΕΚ να διασύρεται για μερικές χιλιάδες ευρώ. Ακόμα πιο δεινή είναι η κατάσταση με τα χρέη των τμημάτων, όπου έχουν συσσωρευτεί υποχρεώσεις που δεν μπορούν να καλυφθούν. Εξώδικα προκύπτουν καθημερινά προς την Ενωση, δίχως να υπάρχει καμία δυνατότητα εξόφλησης ή διακανονισμού.

Το μέλλον των τμημάτων βρίσκεται στον…αέρα, καθώς δεν υπάρχει κανένας οικονομικός παράγοντας που θα το αναλάβει. Είναι σαφές πως οι ελπίδες περιορίζονται στα έσοδα που θα υπάρξουν την επόμενη σεζόν από τα εισιτήρια του ΠΑΕ. Φαίνεται πως εσχάτως γίνεται προσπάθεια για να προκαταβληθεί μέρος αυτών και να κινηθεί η διαδικασία, αλλά αυτό δεν αποτελεί μόνιμη λύση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X