Ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο πριν 12 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο πριν 12 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ï ÌÐÅÏÓ ÊÁÉ Ï ÃÉÏÓ ÔÏÕ ØÙÌÉÁÄÇ / ÁÅÊ - ÑÅÁË (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2002)Τον Οκτώβριο του 2002 η ΑΕΚ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετώπισε (και) την μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης. Στις 2 Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια μάλιστα από… λεπτομέρειες δεν κατάφερε να την νικήσει και έμεινε στο 3-3 σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τον δικέφαλο (στις 22 Οκτωβρίου το ματς έληξε 2-2 στη Μαδρίτη).

Στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας είχε βρεθεί και ο επίτιμος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο οποίος έφυγε από την ζωή σήμερα σε ηλικία 88 ετών μετά από καρδιακό επεισόδιο. Εκείνο το βράδυ πάντως ο Ισπανός μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, είχε την… ατυχία να τον υποδεχθεί η οικογένεια Ψωμιάδη που ασκούσε διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο τότε πρόεδρος Σταύρος Ψωμιάδης που μόλις είχε γίνει 18 ετών, ο πατέρας του Μάκης Ψωμιάδης (προφυλακισμένος σήμερα) και ο Αχιλλέας Μπέος (επίσης στη φυλακή μέχρι πριν λίγους μήνες).

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X