Προς Ξάνθη ο μικρός Μανωλάς

Προς Ξάνθη ο μικρός Μανωλάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

manwlas Ξανθη ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς ΚωνσταντίνοςΈτοιμη να κάνει μία ακόμα μεταγραφή, μοιάζει να είναι η ομάδα της Ξάνθης, η οποία είναι σε επαφές με τον Κώστα Μανωλά. Ο ταλαντούχος αμυντικός (γιος του Στέλιου Μανωλά και ξάδερφος του Κώστα), προέρχεται από γεμάτη σεζόν στα Χανιά (ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ) και παρόλο που έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, οι Κρητικοί δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στο μέλλον του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κρήτη και το Flashnews, υπάρχει ήδη συμφωνία με τον παίκτη, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται, αφού ακόμα ακόμα γίνονται διαπραγματεύσεις. Όπως όλα δείχνουν, πάντως, μετά από ένα χρόνο στην Β’ Εθνική, ο Μανωλάς επιστρέφει στα… μεγάλα σαλόνια. Εκεί που αγωνιζόταν δηλαδή και πριν δύο σεζόν, με την φανέλα του Λεβαδειακού. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά στο αριστερό άκρο και στο κέντρο την άμυνας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X