Σκέψεις για στέγαση στο Ολυμπιακό Στάδιο όλης της «οικογένειας» της ΑΕΚ

Σκέψεις για στέγαση στο Ολυμπιακό Στάδιο όλης της «οικογένειας» της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pao-paneleusiniakos-13-14-2Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ βρίσκεται στο ΟΑΚΑ από το 2004 και σίγουρα θα παραμείνει μέχρι και το 2015, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει εκεί μέχρι να επιστρέψει μια και καλή και για πάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια μέσω του νέου γηπέδου της «Αγιάς Σοφιάς».

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο ζήτημα με την στέγαση της μπασκετικής ΑΕΚ και τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Υπάρχει πρόβλημα και στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ επιχειρούν με την βοήθεια της ΠΑΕ και του Δημήτρη Μελισσανίδη να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Αναφορικά με το κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, ο Αλέξης Αλεξίου έχει κάνει τις πρώτες επαφές για να αγωνιστεί εκεί η ΑΕΚ τη νέα σεζόν στην Α1. Και να παίζει η «Βασίλισσα» ίδια μέρα και ώρα που θα βολεύει τους φιλάθλους να πάνε στο ΟΑΚΑ και για τα δύο αθλήματα, ώστε να «κερδίσει» περισσότερους παρευρισκόμενους στο κλειστό. Παράλληλα, αν τελικά η μπασκετική ΑΕΚ πάει στο ΟΑΚΑ, τα γραφεία της αναμένεται να είναι εκεί για να μπορούν να εξυπηρετούνται άπαντες.

Η ίδια σκέψη υπάρχει και για την Ερασιτεχνική, δηλαδή να έχει γραφεία στο ΟΑΚΑ (σε χώρο κοντά με την ΠΑΕ πιθανότατα), ενώ δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση να αγωνιστούν σε κάποιους από τους πολλούς χώρους του ΟΑΚΑ και κάποια αθλήματα της  Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (αυτά που δεν θα έχουν έδρα) αν είναι αυτό εφικτό.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X