Μην ξεχνάμε τον μεγάλο στόχο

Μην ξεχνάμε τον μεγάλο στόχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic dellas bagevitsΟ Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε και έπιασε δουλειά μαζί με τον Μπάγεβιτς και τον Δέλλα, με την ΑΕΚ να μπαίνει πλέον σε νέο κύκλο ονοματολογίας υποψηφίων μεταγραφών, αυτή τη φορά από χώρες που συνεργαζόταν μέχρι πρότινως ο νέος τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου. Επιμένω (όπως και στο πρόσφατο παρελθόν) ότι δεν υπάρχει λόγος πίεσης για τους ανθρώπους της Ένωσης να οριστικοποιήσουν με βιασύνη το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Είναι προτιμότερο να αργήσουν λίγες μέρες παραπάνω και να αποφύγουν τα λάθη του περσινού καλοκαιριού, παρά να γίνουν κινήσεις οι οποίες θα είναι για μια σεζόν και έναν χρόνο αργότερα θα είμαστε εδώ και πάλι να συζητάμε τα ίδια.

Φέτος δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια λάθους. Η ΑΕΚ πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα, ο κορμός της οποίας να μπορεί να αποτελέσει την “ραχοκοκαλιά” του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτός θα πρέπει να είναι ο βασικός αγωνιστικός στόχος, εκτός φυσικά απ’ την άμεση επιστροφή στη Super League. Είναι σημαντικό οι ξένοι παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα να υπολογίζονται από τώρα για τη σεζόν 2015-16. Μόνο έτσι θα “χτιστεί” πάνω σε στέρεες βάσεις το “οικοδόμημα” που θα γυρίσει στην κορυφαία κατηγορία και με τις κατάλληλες προσθήκες θα είναι ικανό να κοιτάξει ψηλά.

Η αλήθεια είναι ότι δείγματα δουλειάς από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ακόμα δεν έχουμε δει. Το ενθαρρυντικό είναι ότι από την πρώτη στιγμή που συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή κινείται μεθοδικά, πάντα σε συνεργασία με τους Μπάγεβιτς και Δέλλα και δεν κοιτάζει πως θα εντυπωσιάσει απλά φέρνοντας ένα όνομα – κράχτη. Όσοι τον ζουν καθημερινά υποστηρίζουν ότι διαθέτει τις γνώσεις και τις γνωριμίες για να πετύχει τον στόχο του. Στο χέρι του είναι να το αποδείξει στην πράξη και να μας πείσει όλους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X