Ανακοίνωση Σ. Φ. ΑΕΚ Κατερίνης

Ανακοίνωση Σ. Φ. ΑΕΚ Κατερίνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

P1110216Ανακοίνωση για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 18 του μήνα εξέδωσε ο Σ. Φ. ΑΕΚ Κατερίνης. Αναλυτικά το περιεχόμενο της: “Ο Συνδεσμος μας σας προσκαλει με μεγαλη χαρα στην εκδηλωση ”ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ” που διοργανωνει την Παρασκευη 18 Ιουλιου 2014 στο πολυχωρο του Mediterranean Village στην Παραλια Κατερινης. Την εκδηλωση μας θα πλαισιωσει μουσικα η περιφημη ορχηστρα νεων Διου με τραγουδια της Κωνσταντινουπολης,της Μικρας Ασιας,της Προσφυγιας αλλα και συγχρονα τραγουδια υπο την διευθυνση του μαεστρου Νικου Πατρη.Φυσικα θα υπαρξει και το Ποντιακο κομματι στην εκδηλωση μας. Γιορταζουμε τα 90 χρονια της Αγαπημενης μας ΑΕΚ και τα 30+ΕΝΑ του Συνδεσμου μας ταξιδευοντας στις ριζες μας,στην Ιστορια μας.

Θα μας τιμησουν με την παρουσια τους επωνυμα μελη της Ενωσιτικης Οικογενειας.Θα χαρουμε να σας εχουμε κοντα μας σε μια μοναδικη βραδια με πολλες ευχαριστες εκπληξεις!!! Ενας χαμος γινεται με τις προσκλησεις της εκδηλωσης. Απο τις 600 προσκλησεις εχουμε 75 προς διαθεση και αυτες ειναι βεβαιο οτι θα εξαντληθουν. Ειναι συγκινητικο παππους να ερχεται και να παιρνει προσκλησεις με τον εγγονο του!!! Θελουμε και θα ερθουν στην εκδηλωση μας ολοκληρες οικογενειες!!!Θελουμε ολα τα παιδακια να δουν,να ζησουν να τραγουδησουν και να καταλαβουν πολλα!!! Κοντα μας θα ειναι και ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ. Θα μας τιμησει με την παρουσια του και εμεις με την σειρα μας θα τον τιμησουμε για το καταπληκτικο τραγουδι ”ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟ” που χαρισε στην ΑΕΚ και στον κοσμο μας. Αντιπροσωπεια οχταμελη απο αστερια της Ιστοριας μας,της ομαδας παλαιμαχων. Ο πολυ καλος φιλος μας Μιχαλης Βλαχος. Οι δημοσιογραφοι και πολυ καλοι φιλοι μας  Ανδρεας Δηματος και Δημ.Παλαμιδακης. Την επομενη εβδομαδα θα γνωριζουμε ακριβως και ποιοι αλλοι θα ειναι κοντα μας. Φυσικα θα ειναι και απο την επισημη ΑΕΚ. Ειναι μια εκδηλωση που θελουμε να την αφιερωσουμε στον Δημητρη Μελισσανιδη για την μεγαλη προσπαθεια που κανει για ΓΗΠΕΔΑΡΑ την ”ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” μας και ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΧΤΥΠΗΤΗ!!!Μακαρι να μπορεσει να ερθει κοντα μας!!! Η ωρα προσελευσης ειναι 10μ.μ και εναρξης της εκδηλωσης 10.30μ.μ.Τα τραπεζια και τα σταντ θα ειναι διαθεσιμα κατα σειρα προσελευσης. Η τιμη της προσκλησης ειναι 10 Ε με μπυρα η κρασι. Στο πρωτο μερος της εκδηλωσης θα εχουμε το μουσικο προγραμμα.Στην συνεχεια τιμητικες διακρισεις.Στο δευτερο μερος παρτι του κοσμου μας με σκηνες βγαλμενες μεσα απο την Νεα Φιλαδελφεια!!! Θα γινει η νυχτα ημερα!!!.1924…1983…συνθετουμε το παρελθον…2014 αγωνιζομαστε στο παρον….ονειρευομαστε το μελλον.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

Αναρπαστα γινονται τα καινουρια μας μπλουζακια και ετσι παμε για δευτερη παραγγελια!!!AS AEK FIGHTS IN STORY EAGLE’S SPIRIT BRINGS THE GLORY!!!σε κιτρινα και σε μαυρα.(11+ταχ.εξοδα)Οσοι τα θελουν στηριζωντας την προσπαθεια μας μπορουν να επικοινωνουν μαζι μας στα τηλεφωνα 2351037727 και 6937163105. Ξεκινησε η διαδικασια ανανεωσης των εισητηριων διαρκειας.Οσοι θελουν μπορουν μεσω του συνδεσμου να αποκτησουν εισητηριο διαρκειας για ολες τις θυρες. Χρωματα κιτρινομαυρα βαμμενη η καρδια μας!!!”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X