Μονεμβασιώτης: «Όλοι οι υπόλοιποι θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση ανόδου στην Σούπερ Λίγκα»

Μονεμβασιώτης: «Όλοι οι υπόλοιποι θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση ανόδου στην Σούπερ Λίγκα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

monemvasiwtis Μονεμβασιώτης Βενέτης Απόλλων ΣμύρνηςΘεωρώντας ότι η μία θέση (από τις δύο) της Β’ εθνικής για την Σούπερ Λίγκα τη νέα χρονιά είναι… καπαρωμένη από την ΑΕΚ, ο νέος ιδιοκτήτης του Απόλλων Σμύρνης Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μίλησε για πρώτη φορά δημόσια χθες στον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας (προσέλαβε τον Νίκο Κωστένογλου για την θέση του προπονητή, με βοηθό τον Γιώργο Αλεξόπουλο) σχολίασε για το θέμα της νέας χρονιάς στην Φούτμπολ Λιγκ «Η Β’ Εθνική είναι σε απαξίωση, μια κατηγορία τυπικά επαγγελματική. Η Β’ Εθνική είναι επαγγελματική στις υποχρεώσεις μόνο και ερασιτεχνική σε όλα τα άλλα. Ο ΟΠΑΠ δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να δώσει περισσότερα από 200 -250 χιλιάδες ευρώ. Το μόνο που μας μένει και έχουμε λοιπόν, είναι η αρρώστια μας για την ομάδα. Θα είμαστε λοιπόν, πολύ σφιχτοί και αποτελεσματικοί για να φανούμε ανταγωνιστικοί γιατί στοχεύουμε στην άνοδο. Και όλα αυτά σ’ ένα πρωτάθλημα που οι τρεις πρώτοι από κάθε όμιλο πάνε για μπαράζ, γνωρίζοντας πως υπάρχει ένας αντίπαλος που φαίνεται πολύ ισχυρός και αντικειμενικά όλοι τον υπολογίζουμε για την άνοδο, άρα όλοι οι υπόλοιποι θα παλέψουμε για την άλλη θέση ανόδου. Και όχι μόνο αυτό… Φανταστείτε, πως πέφτουν οι 7 από τους 14 και από την τέταρτη θέση θα παίζεις για να αποφύγεις τον υποβιβασμό! Αυτό πραγματικά με φοβίζει και δεν σας το κρύβω». Τέλος, ο Μονεμβασιώτης (η φωτογραφία από το a-sports) ανακοίνωσε την απόκτηση του Κυβελίδη και τις διαπραγματεύσεις με τον Φαρινόλα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X