Τα ειδικά στο Αργεντινή - Βέλγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

di-maria-argentinaΑπο που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς. Από την κακή εικόνα της Αργεντινής, ή απο την κόπωση που φαίνεται να εμφανίζει το Βέλγιο; Σε κάθε περίπτωση απόψε οι περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου εύχονται νίκη της Αργεντινής. Μένει να δούμε αν θα γίνει πράξη αυτό μέσα στο γήπεδο. Ο Μέσι δεν θα είναι κάθε μέρα σε θέση να σηκώσει στις πλάτες του, ένα ολόκληρο έθνος. Και σήμερα υπάρχει τεράστιο άγχος για τους Αργεντινούς.

Το Βέλγιο απο την πλευρά του θα πάει και πάλι το παιχνίδι στην υπομονή και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα. Το “Χ” ημίχρονο είναι ένα στοίχημα που θα ποντάρουμε, αφού η προσοχή που θα δείξουν οι δύο ομάδες θα είναι μεγάλη.

Πρόταση: “Χ” ημίχρονο (www.stoiximan.gr 2.05)

Ποντάρισμα στα λίγα γκολ

Τα περισσότερα νοκ άουτ παιχνίδια αυτή της διοργάνωση έληξαν με λίγα τέρματα. Είναι τέτοια η κρισιμότητα των αγώνων που απαγορεύονται τα λάθη. Κάτι που γνωρίζουν απόψε τόσο το Βέλγιο όσο και η Αργεντινή. Έτσι και αλλιώς δεν περιμένουμε γρήγορο ρυθμό στο ματς. Έτσι οδεύουμε για ένα στοιχηματισμό στα λίγα τέρματα, που επιβεβαιώθηκε στα περισσότερα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Πρόταση: Under 2.5 (www.stoiximan.gr 1.66)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X