Εριξε «πόρτα» στον ΑΠΟΕΛ ο Τζιμπούρ

Παίρνει το «χαρτί» και έρχεται ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour-τζιμπουρΣτην ΑΕΚ περιμένουν το «διαζύγιο» του Ράφικ Τζιμπούρ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Βέβαια, ξέρουν καλά πως δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται σε αναμονή, δεδομένης της αξίας του Αλγερινού παικταρά. Τουλάχιστον από σήμερα αφαιρέθηκε ένας βασικός διεκδικητής του Τζιμπούρ, καθώς βγήκε από το παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ. Για την ακρίβεια τους έθεσε εκτός μάχης ο «τρομοκράτης», ο οποίος αρνήθηκε την προοπτική της μετακόμισης στην Κύπρο, έστω και αν το πρεσάρισμα ήταν έντονο.

Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθούσε να «ψήσει» τον Τζιμπούρ να «μετακομίσει» στην Κύπρο. Είχε το μεγάλο δέλεαρ της πιθανής συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω αυτού ο Δώνης έκανε ό,τι μπορούσε για να έχει τον Αλγερινό στην κορυφή της επίθεσης του. Ετσι τον πίεζαν, του έδωσαν διορία, του κατέθεσαν βελτιωμένη οικονομικά αντιπρόταση, αλλά ο Τζιμπούρ απάντησε αρνητικά.

Ο Τζιμπούρ θέλει να παίξει σε κορυφαίο επίπεδο, να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις. Και αυτό ξέρει πως μπορεί να το πετύχει με τη φανέλα της ΑΕΚ. Να είναι μέλος στην αναγέννηση και την επιστροφή της ομάδας και γι’ αυτό δεν προβληματίζεται από τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική. Ο Τζιμπούρ έδειξε έμμεσα πως θέλει να παίξει στην ΑΕΚ και αυτό που μένει είναι να πάρει την ελευθέρας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X