Προτάσεις σε Κέζο – Θαναηλάκη να πάνε δανεικοί στην Ιεράπετρα

Οι Κέζος, Παληαρούτας και Θαναηλάκης στην δοκιμή βασικών για το Πέραμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kezos Φώτης Κέζος ΑΕΚΔύο ταλαντούχα παιδιά με προοπτικές και δυνατότητες να εξελιχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο ψηλού επιπέδου περιμένει να δει εάν μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της η Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anatolhsport.com και της εφημερίδας «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγιεβιτς πρότεινε στους Λάμπρο Θαναηλάκη(επιθετικός 20 ετών) και Φώτη Κέζο(αμυντικός χαφ 19 ετών) να αγωνιστούν ένα χρόνο δανεικοί στην Αναγέννηση.

Με την προοπτική να επιστρέψουν στον «Δικέφαλο» στο τέλος της ποδοσφαιρικής σαιζόν 2014-2015 έχοντας πάρει παιχνίδια στα πόδια τους και να διεκδικήσουν με αξιώσεις την παρουσία τους στην ΑΕΚ των πολλών ονείρων και προσδοκιών.

Πλέον όλα θα εξαρτηθούν από τους ίδιους τους ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους υψηλόσωμους ποδοσφαιριστές εάν θα δεχτούν την πρόταση και θα κατηφορίσουν στην Κρήτη και την Ιεράπετρα ή θα αρνηθούν.

Πηγή: anatolhsport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X