Ερχεται ο Δέλλας στην Αθήνα και θα υπάρξει σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά

Δέλλας: "Να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής, καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas Τραϊανός Δέλλας ΑΕΚ«Οπλισμένος» με τις γνώσεις που απέκτησε από το σεμινάριο προπονητικής για την αναβάθμιση του διπλώματος της ΟΥΕΦΑ επιστρέφει στην Αθήνα απόψε ο Τραϊανός Δέλλας. Την άφιξη του τεχνικού της ΑΕΚ περιμένουν διακαώς οι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς. Βλέπετε, στην Ενωση επιθυμούν να προχωρήσουν στη στόχευση των επόμενων μεταγραφικών κινήσεων και είναι σημαντική η παρουσία του Δέλλα για να ληφθούν αποφάσεις.

Ολες τις προηγούμενες ημέρες, ο Δέλλας βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τους Ντούσκο και Μιλοβάνοβιτς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπάρξει η πρώτη άμεση επαφή προπονητή και τεχνικού διευθυντή στη νέα εποχή της ΑΕΚ. Βέβαια, οι κατευθυντήριες γραμμές έχουν δοθεί, η φιλοσοφία και η σκέψη είναι κοινή, αλλά τώρα θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν με ηρεμία και δίχως πίεση χρόνου. Ηδη, έχει προγραμματιστεί για αύριο συνάντηση και εκεί αναμένεται να κριθούν πολλά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X