Σήμερα η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-simaΣε λίγες ώρες στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα εκδικασθεί η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο δικηγόρος των Βλάχου, Καφέ και Αραμπατζή με κίνδυνο την ακύρωση της τελευταίας Γ.Σ της ερασιτεχνικής και της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε από το πρωί της Πέμπτης (3/7) σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας τα τελευταία 24ωρα. Πρόθεση του Γιώργου Παναγόπουλου είναι να ακυρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης, με σκοπό να διεκδικήσει τα χρήματα που οφείλονται στους Βαγγέλη Βλάχο, Παντελή Καφέ και Γιάννη Αραμπατζή κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που επιθυμεί ο γνωστός δικηγόρος με την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων είναι να αποδείξει ότι ήταν άκυρη η Γενική Συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στις 15/6 όταν και αποφασίστηκε η επιτροπή που θα “τρέξει” τις διαδικασίες για την σύσταση της νέας εταιρίας.

Στην Ευελπίδων αναμένεται να βρεθούν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος θα μιλήσει και ως εκπρόσωπος της …πρώην ΠΑΕ, ο Ανδρέας Δημητρέλος ως εκκαθαριστής της εταιρίας, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου, καθώς και οι δικηγόρου Παπαδόπουλος και Ρίζου, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την ερασιτεχνική ΑΕΚ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X