Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στην Πάτρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kougiasΜετά την… πόρτα που έφαγε ο Αλέξης Κούγιας στο Αιγάλεω και δεν μπόρεσε να μεταφέρει την Παναχαϊκή εκεί, αποφασίστηκε οριστικά να μείνει στην πόλη της Πάτρας. Έτσι, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή για το Νότιο όμιλο της Β’ εθνικής τη νέα σεζόν στην Πάτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή με την απόφαση του Αλέξη Κούγια:

«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι μετά την απόφαση των μελών του Αιγάλεω να αγωνισθεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγάλεω  Α.Ο.  στην Α! κατηγορία Αθηνών , περιττεύει κάθε περαιτέρω εξέλιξη να αγωνισθεί η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή 2005 με την προσθήκη χορηγικού ονόματος στο δημοτικό στάδιο του Αιγάλεω  αφού αυτό θα είχε σαν άμεση συνέπεια την δημιουργία συνθηκών διχόνοιας και εσωστρέφειας στους φιλάθλους του Αιγάλεω γεγονός που έγινε εμφανές και από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας 139 ψήφοι υπέρ του να αγωνισθεί στην Α! Αθηνών και 100 ψήφοι υπέρ του να αγωνισθεί στην Football League.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αλλά και πρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Αλέξιος Κούγιας  μετά από συζήτηση που είχε  με το σύνολο των ποδοσφαιριστών αλλά  και τον προπονητή Ηλία Φυντάνη αποφάσισε σήμερα αφενός μεν την οριστική παραμονή  της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στην Πάτρα αφετέρου δε την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του προπονητικού κέντρου στην Εγλυκάδα.

Η έδρα των αγώνων της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στην Πάτρα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, αφού το σύνολο των Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών αλλά και του προπονητή Ηλία Φυντάνη ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να αγωνίζεται τουλάχιστον στην Football League η ομάδα στο γήπεδο της Αγυιάς.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κάνει δημόσια δεσμευτική  πρόταση στο Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής να παραχωρήσει την χρήση του γηπέδου της Αγυιάς μόνο για την διεξαγωγή των αγώνων και μιας προπόνησης την εβδομάδα για όσο χρονικό διάστημα είμαστε στην Football League και στερούμεθα εσόδων και προτείνει αφενός μεν την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου τον οποίο άλλωστε ο ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακατασκεύασε, με υλικά και προσωπικό τα οποία θα πληρώνει η Π.Α.Ε. και αφετέρου δε την καταβολή του 10% επί των καθαρών εισπράξεων η 1000,00€ τον μήνα ανεξαρτήτως εισπράξεων δηλαδή υπερδιπλάσια προσφορά σε κόστος για την Π.Α.Ε. από όσα χρήματα  η ερασιτεχνική εισέπραξε από τον Ατρόμητο Αχαΐας – Λάππα  στον οποίο είχε παραχωρήσει την προηγούμενη σεζόν την χρήση.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν επιθυμεί ούτε τη χορήγηση γραφείων , ούτε χώρο γυμναστηρίου – φυσικοθεραπευτηρίου  η χώρων πλυντηρίων και στεγνωτηρίων αφού όλες αυτές οι υπηρεσίες θα εγκατασταθούν στην Εγλυκάδα.

Η δημόσια αυτή πρόταση είναι δεσμευτική και γίνεται αμέσως μετά την ανακοίνωση της ερασιτεχνικής στην οποία η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν επιθυμεί να δώσει καμία απάντηση αφού όλες οι απαντήσεις στο Δ.Σ. της ερασιτεχνικής έχουν δοθεί από τα μέλη της στις δύο Γενικές συνελεύσεις οι οποίες όπως είναι γνωστό έγιναν τις δύο προηγούμενες Κυριακές στην Πάτρα.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή λόγω του περιορισμένου χρόνου επιθυμεί δημόσια δεσμευτική απάντηση από το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ΣΗΜΕΡΑ  3/7/2014.

Η διάρκεια της συμφωνίας θα πρέπει να είναι για όλα τα χρόνια που η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα αγωνισθεί στην Football League όπου δεν προβλέπονται καθόλου έσοδα για τις Π.Α.Ε. της Football League και θα επιβιώσουν μόνο οι Π.Α.Ε. που θα καταφέρουν να έχουν γήπεδα χαμηλού κόστους και σχετικά καλή προσέλευση οπαδών.

Όσο για τα όσα αναφέρει  στην ανακοίνωση της η ερασιτεχνική Παναχαϊκή και αφορούν τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε., μόνο και μόνο το γεγονός ότι όλοι εσείς εμφανίζεστε χωρίς ονοματεπώνυμο και αναφέρεστε σε μία προσωπικότητα  με το ονοματεπώνυμο  της δείχνει πια είναι η διαφορά μεταξύ των προσωπικοτήτων .

Όπως είναι γνωστό χωρίς ονοματεπώνυμο είναι και όλες οι ανακοινώσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και οι τελευταίες που αναφέρονται  στην ανακοίνωση σας για τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή , πιθανώς γιατί τα ονοματεπώνυμα όλων αυτών που έχουν κάνει τις ανακοινώσεις δεν σημαίνουν τίποτα για κανέναν και είναι τόσο στην Πάτρα όσο και πανελληνίως εντελώς άγνωστα και δημοσίως αδιάφορα.

Όλα αυτά βεβαίως δεν έχουν καμία σημασία αφού αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο της Παναχαϊκής είναι να υπάρχει μία προσωπικότητα που να έχει την δυνατότητα να πληρώνει με ΝΟΜΙΜΑ χρήματα από ΝΟΜΙΜΗ εργασία και η Παναχαϊκή να αγωνίζεται στη Πάτρα και σίγουρα αυτός δεν πρόκειται να είναι κανένας από εσάς  αλλά κάποιος που να μπορεί με την διαδρομή του στην ζωή και στο επάγγελμα του να μπορεί να το κάνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X