Συνάντηση του Κουτά με τον Δούκα για χορηγία στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΣημαντικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ. Ο Χρήστος Δούκας περιμένει απαντήσεις από ανθρώπους που έχει πλησιάσει για να βοηθήσουν οικονομικά το τμήμα.

Σύμφωνα με πηγές του enwsi.gr, υπάρχει μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση που έχει σήμερα ο  τιμ μάνατζερ της Ένωσης. Αναμένεται μέχρι το βράδυ να βρεθεί με τον Χάρη Κουτά, προκειμένου να συζητήσουν τα οικονομικά δεδομένα του τμήματος και με ποιόν τρόπο θα βοηθήσει ο τελευταίος το τμήμα.

Πρόκειται για μια άκρως σημαντική εξέλιξη, που δείχνει ότι ο Κουτάς είναι σε θέση να βοηθήσει την ΑΕΚ, από την στιγμή που θα βρεθούν “συμπαίκτες”. Και αυτό το τελευταίο το είχε τονίσει και στον Αλέξη Αλεξίου στην συνάντηση που είχε γίνει προ εβδομάδων. Ο Κουτάς επιστρέφει σήμερα από την Αμερική και φαίνεται να υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού των δύο ανδρών για την επόμενη μέρα στο τμήμα. Ενήμερος για αυτή την εξέλιξη φαίνεται να είναι και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, ο οποίος έχει δώσει το “οκ” στον Δούκα να προχωρήσει τις όποιες επαφές κάνει, προκειμένου να βγάλει το τμήμα από το αδιέξοδο.

Θυμίζουμε ότι ο Κουτάς ήταν φέτος από τους χρηματοδότες του γυναικείου βόλεϊ της Ένωσης και μάλιστα ήταν από τις λίγες φορές που φέτος  δεν υπήρξαν χρωστούμενα στις αθλήτριες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X