Οι ελπίδες που "γεννά" η παρουσία του Ντέμη στο γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntemisΆρκετή κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για την “εμπλοκή” του Ντέμη Νικολαϊδη στα κοινά του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ. Ωστόσο η αλήθεια δεν περιλαμβάνει την παρουσία του στα διοικητικά του τμήματος.

Άλλωστε ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Χρήστος Δούκας ήταν ξεκάθαρος ως προς αυτή την κατεύθυνση. Ο βασικός του στόχος άλλωστε ήταν να προσεγγίσει τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης, προκειμένου να βοηθήσει σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Ο Νικολαϊδης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ασχοληθεί με τα διοκητικά, όμως απάνττησε θετικά στο να προσπαθήσει να βρει κάποιους χορηγούς για να βγει το τμήμα απο το αδιέξοδο.

Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Δούκας δεν περιμένει άμεσα απαντήσεις απο την προσπάθεια του Νικολαϊδη. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να ακούσει θετικά μαντάτα απο τις υπόλοιπες επαφές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, για να χαράξει την πολιτική της επόμενης μέρας του τμήματος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X